| sky_6636 a întrebat:

Imi ziceti si mie niste statusuri de dragoste pierduta sau ceva de genu`. mersi anticipatlove struck

Răspuns Câştigător
| NimeniCelebru a răspuns:

Http://sweety-things.weebly.com/index.html

E cel mai tare site de status:X
Gasesti absolut de toate!
Chiar si de dragoste si ce mai vrei tu.:*
Succes la cautat(ai unde)!
Fundita?:o3

3 răspunsuri:
| Deniisze a răspuns:

Trăieşti fiindcă trăieşti! Iubeşti fiindcă trăieşti… Îmi cade o lacrimă din ochi şi nu ştiu ce e cu mine… dar un singur lucru însă ştiu, căci mi-e tare dor de tine… Tu de vei iubi pe altul… eu nu pot să te opresc dar te rog să îţi fie milă de cuvântul TE IUBESC!

| Cryss_2345 a răspuns:

De vei plange pentru mine zi-mi sa plang si eu…. De v-ei plange pentru alta iti doresc sa plangi mereu…

Ca o ploaie in desert ai aparut… Am simtit ca ma pierd intr-un sarut… M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor… M-ai facut sa te ador…

Undeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa…

Unii spun ca suntem prea tineri ca sa iubim…. ca nu stim ce este DRAGOSTEA…. dar o inima batrana nu ar rezista la atata suferinta…

Te Iubesc si nu vreau sa te pierd… v-oi lupta sa recastig iubirea noastra pierduta candva…

Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-aspus ca un inger nu pazeste alt inger!

Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine… dar un singur lucru insa stiu, caci mi-e tare dor de tine…

Te iubesc pentru ca existi, te iubesc pentru ca ma faci sa rad, te iubesc pentru tot ceea ce esti tu, TE IUBESC pentru ca TE IUBESC!

Daca vei sta pe ganduri si te vei intreba, de ce traiesti un tainic glas iti v-a raspunde: sa lupti, sa speri si sa iubesti…

happy

| Anaalex520 a răspuns:

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!

In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…

hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta,vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…

M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba

Imi place vrajeala ta.dar sa nu intelegi gresit. daca ti-am zambit nu inseamna ca m-ai prostit."

Nu mai e Ea! Fetita ce tacea! Astazi iti spun PA,ieri poate imi pasa.

Te uiti la ea,dar ma vezi pe mine o atingi pe ea, dar ma simti pe mine ma vrei pe mine, dar te multumesti cu ea niciuna ca mine, 1000 ca ea!

Elegant, dar ce e dincolo de fata asta, stiu doar cei pe care i'am facut sa planga'n viata asta.

...

VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-2016.html