Daca nu sunt tigani degeaba este. Din Bucuresti it recomand liceul tehnic mihai bvravu
Eu trec a 10 a, iar colectivul este ok ...depinde cine îți vor fi colegii de clasă, dar eu pot spune că mă consider norocos să fiu la clasa de uman datorită colegilor mei care, noi cred că suntem cea mai liniștită clasă, Clasa mea e mai liniștită decât toate de la generală, unde am fost eu (la 179)......eu sunt pe filo, dar toată lumea e liniștită și destul de prietenoasă. Cât timp am fost boboci, nu s-a luat nimeni de noi sau ceva dacă asta crezi că are să se întâmple, ba dimpotrivă, ne-am înțeles mai bine cu cei mai mari decât cei de la celelalte clase de a 9 a
Profesorii sunt buni, se învață, iar programul e de dimineață de la 8 la 14
La uman o să faci două ore de fizică și matematică, una de biologie, respectiv una de chimie, iar din clasa a 11-a scapi definitiv de ele.
Limbi străine sunt doar engleza (teză la engleză obligatorie), limba 2 franceză, și limba latină (teză obligatorie la latină dacă ești la filologie), iar dacă alegi științe sociale dai teză obligatorie la logică, o materie pe care o faci doar în clasa a 9 a si a 12 a
Fie că ești pe filologie sau științe sociale, vei face logică, unde la sociale vei da teza în locul latinii
Chiar si la real faci logica
Bafta! E o materie destul de complexă din punct de vedere al teroiei cât și al aplicațiilor!
Teză la alegere dintre geografie și istorie, asta cred ca ai aflat din a 8 a
Nu dai teza la matematica daca esti pe uman, dar daca esti pe stiinte sociale faci matematica pana in a 12a, din pacate
Si cred ca stiu care este dorinta fiecarui "umanist", sa scape de matematica
Asa ca, eu iti propun filologie, Succes la admitere!
MihaelaCernea întreabă: