Eu prefer Toni Braxton si Celine Dion, sint de moda mai veche dar merita sa asculti melodiile lor.
Nicole sherzinger, justin timberlake, beyonce, rihanna, 50 cent, black eyes peas, shakira, britney spears, alex, connect-r, simplu, anda adam, andra,... teasta, nane, parazitii, b. u. g mafia...
Poy rudenko everybody:X:X, ackent, puya, inna, david deejay, britnbey spears, sahara, fly project, lili sandu, sistem, black eyed peas, enrique igelesias, akon, hi-q, dj laila, florida, rihanna, shakira, anda adam, nelly furtado, andra, andreea banica, eminem, avrile lavigne, dj rynno, elena gheorghe, morandi... si multe altele sper sa iti placa eu ti-am dat cateva sugestii :*:*:*:*
Avril Lavigne, P! nk, P! atd, Green day, Simple plan...Simplu,Morandi,Parazitii...
Cascada, Natasha Bedingfield, Kat Deluna, Alesha Dixon, Katy Perry, Lilly Allen, Gwen Stefani, Nelly Furtado, Mika, Jason Mraz, Ciara. Urmareste topurile, sunt o multime.Asta e ceea ce mi-a trecut prin cap pe moment, playlist-ul meu. Te-am pupat
Niiinaa întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: