| RoebSmith a întrebat:

Important!
Am intrat pe site-uri pentru adulti; erau gratis, nu imi amintesc sa fi intrat pe undeva unde se platea. Problema e ca mi-a venit plata la internet mai mult decat trebuia. Luna trecuta nu s-a intamplat asa, deci nu inteleg...
N-am net, deci poate l-am folosit prea mult si am intrecut limita. Sper sa fie asta. Asta, ori... cea de mai sus si in cazul asta sunt ca si moarta. Nu vreau sa afle ai mei. Plang... crying(

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Pur si simplu accesarea acelor site-uri a facut trafic suplimentar.
Altfel spus tu ai avut net cu o limita, de exemplu 10gb, ai accesat diferite videoclipuri, sau orice altceva, care intr-un final traficul generat de aceste accesari a depasit limita de trafic pe care o aveai, acei 10gb pe care i-am dat spre exemplu, si asa a adunat un trafic suplimentar care, la randul lui a generat un cost suplimentar.

| RoebSmith explică (pentru OldSoul):

Multumesc pentru raspuns. happy

| RAY a răspuns (pentru RoebSmith):

Totul costa in viata man

8 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Ce tip de abonament ai?
Este cu limita de trafic?
Este mare diferenta de cost fata de luna trecuta?
In mod normal, la contractele standard pentru net, pentru calculator (nu vorbim de netul de pe telefon), ai cost fix, indiferent cati gb consumi. Eventual dupa o anumita limita iti merge mai incet.
Diferenta dintre anumite contracte o da viteza, nicidecum cantitatea de gb accesati.
Repet, daca vorbim de un contract normal de net pentru calculator.
Daca vorbim de net pe telefon ( gen telekom, Vodafone, Orange etc) ...acolo da, se poate depasi limita si se pot genera costuri suplimentare.
Daca diferenta nu e mare, e posibil sa fie data de toate majorarile care au avut loc in ultimele zile. Toate facturile au crescut.

| RoebSmith explică (pentru sofisis):

Nu ma pricep. Nu e net normal(are logica ce zic?) laughing abonamentul e facut la o firma de telefonie mobila si am router fara fir. Am o limita de trafic, da. Diferenta fata de luna trecuta e de 20 de lei.

| sofisis a răspuns (pentru RoebSmith):

Nu e mare rau diferenta. Eventual le spui alor tai ca ai stat mai mult pe Youtube decat de obicei sau ca ti-ai downloadad niste filme mai mari si ai facut extra trafic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde ti-a venit aceasta metoda de plata, prin sms, scrisoare? Daca prin sms, ce scrie in acesta? Daca pe telefon, este abonament?

| RoebSmith explică (pentru anonim_4396):

Mi-a venit factura. E abonament doar la internet.

| gratargratar a răspuns:

Nu mai intra pe siteuri d'alea ca o sa-ti iasa pe nas mai devreme sau mai tarziu. Iti garantez.