Ai grija in ziua de azi baietii nu sunt chiar asa cum vor sa paralasa-l fi sigura ca altul te apreciaza mai mult ca mai sunt baieti nu ii ultimuleu zic sa il uiti nu ii de la cum ai zis tu ca a facut are o gandire cam "vagaboanda"
Pfff ce exprimare am avut scuze sigur nu o sa intelegi dar nu am mai verificat mesajul am vrut sa iti spun ca la ce ti-a spus el tie imi da impresia ca ii cam vagabond si vei suferiiii dupa el
Stiu ca e vagabond...dar din pacate baietii astia imi plac si da stiu ca vrea alte chestii...numai ca deocamdata vreau sa-l fac sa fie si el innebunit dupa mine dar nu stiu cum
Alina astfel de baieti nu vor fi niciodata inebuniti dupa o fata...eu vor alceva...ia stai si mai vorbeste cu el sa vazi daca te vede mai slaba de inger incepe sa iti spuna ca esti frumoasa ca arati bine ii place parfumul tau, si cate si mai cate, cauta si tu un baiat care poate sa iti ofere ceva frumos in viata asta sa te iubesca sa te aprecieze care iti spune din suflet ca esti frumoasa te apreciaza pentru tot ce faci tu pentru el, eu stiu ca astia vagabonzi sunt atractivi pentru ca stiu sa vrajeasca sa isi bata joc sa es foloseasca de tine doar cand au nevoiegandeste-te ce fel de viata vreis a duci sa stai toata ziua sa plangi ca auzi de la unu si altul ca ala al tau umbla si cu nu stiu cine, nu cred ca ai vrea. Intr-adevar baietii cuminti nu ii prea gasesti prin discoteci sau la coltul blocului cu tigarea si berea in mana.Ei stau la locul lor si ofera ce este mai bun gandeste-te bine.te pup dulceee