Haide sa iti spun eu ce ar putea ajuta: crema cu o substanta numita progesteron. Dar iti dau un indiciu: crema trebuie sa aiba o cantitate mare de progesteron pentru ca daca nu iti da sistemul hormonal peste cap. Adica poate sa fie ce marca vrei tu. Si de preferat ar fi sa aiba ingrediente naturale. Ideea e in felul urmator: multe femei au o cantitate foarte mare de estrogen in corp si foarte mica de progesteron. Productia de prog. se inhiba si atunci cand esti stresata. Poti sa imi mai pui intrebari in legatura cu asta. Am descoperit prog. atunci cand am intrat pe un forum de transexuali din America si erau multi care spuneau ca li s-au dezvoltat sanii si iti dai seama ca aia sunt barbati. Ulterior am aflat ca are acelasi efect si la femei. O sa-ti las comentariul unei fete care spunea ca a incercat in engleza.
Foarte interesant ce spui tu aici. Eu sunt trans si am citit destul de mult pe subiect. Cresterea sanilor, atat la fetele cis cat si la cele trans e inca o mare necunoscuta pentru medici. Daca in primele faze de crestere influenta estrogenului este certa sunt multe dezbateri despre progesteron/progestive si rolul lor in cresterea si maturizarea sanilor.
Ăia care n-au o mână, un picior, un ochi ce să mai zică?
Sânii mici nu-s un handicap, nici un impediment în a-ți atinge obiectivele, nu-ți mai induce singură complexe din motive atât de nesemnificative.
Mai bine te-ar preocupa dezvoltarea creierului, ăla e mai important și dacă nu poți și nu poți trăi cu faptul că n-ai nu știu care cupă la sutien, așteaptă să crești și fă-ți operație.
DAR repet: Sânii mici nu-s un handicap, nu-s ceva de care ar trebui să fii complexată.