Traiesc pentru a invata.Traiesc pentru a demonstra ca se poate sa reusesti si aici.Traiesc pentru ma autoconvinge ca totul se intampla cu un scop.Inca nu am reusit
Eu traiesc pentru a realiza transporturi d marfa pana la 65 de ani si in timpul meu liber imi petrec la PS3 cu hobbyurile mele. Pe langa faptul ca vreau sa fiu singur toata viata o duc bine
Pentru bucuria vietii! Sa iubesti, sa te distrezi, sa plangi, sa cunosti, sa inveti, sa-ti cresti copii sau nepotii, sa daruiesti, sa construiesti...
Atata vreme cat am o nevoie, am un motiv de a trai. Satisfacerea este moarte! Traiesc pentru ca parintii mi-au daruit acest cadou, dar mai stiu ca traiesc pentru a darui la randul meu acest cadou.
E cea mai simpla si limpede dintre intrebarile tale, fiindca raspunsul nu poate fi decat unul la fel(cel putin asa cred eu):traiesc pentru a implini impulsul ce pe mine insami m-a adus in viata:de a da viata unor alte suflete care asteapta, daca ar fi sa-i credem pe tibetani, la poarta vietii sa intre in lume.Se spune ca ele aleg persoana prin intermediul careia sa-si faca intrarea.Si daca un suflet m-a ales deja si se bucura de viata, sunt fericita si simt ca scopul meu in viata este atins.Chiar daca viata in sine ma bucura cu fiecare zi, fiinta noua care e azi aici e cea mai mare bucurie si implinirea supema a existentei mele.
Pai m-am nascut si imi traiesc viata. Vreau sa fac ceva cu viata mea si sa n-o risipesc.Viata e scurta si trebuie s-o traiesti. Nu am timp de regrete sau de retineri.Nu ma multumesc cu putin. daca pot avea mai mult decat am acum... ok
Vreau sa devin ceva in viata, sa castig bine, sa nu stau dupa alti sa-mi dea bani cand am nevoie.Sa iubesc si sa fiu iubita.sa am o familie a mea, o casuta si o masina.
Sa am posivilitatea sa merg in concediu in alte tari.Sa nu depind de alte persoane.
Si imi doresc sa fiu fericita...
Si cine stie - poate nu m-am nascut degeaba- poate intr-o zi schimb lumea
O intrebare interesanta
intr-adevar traiesc pentru mama si tatal meu, pentru tot ce au facut pentru mine, cat m-au sprijinit si pentru toate sfaturile lor minunate.
insa.de 2 ani de zile mi-am dat seama ca am toate motivele sa traiesc.
traiesc pentru iubitul meu care e cel mai minunat om din lume
pentru ca el ma face sa zambesc mereu
pentru ca e mereu acolo unde e nevoie
pentru ca intotdeauna m-a sprijinit in absolut toate problemele
pentru ca ma simt iubita!
mai traiesc pentru toate visele mele
pentru cariera mea
pentru ca vreau sa am o familie
nu pot sa zic ca am prieteni adevarati decat pe mama si iubitul meu!
in schimb am prieteni...cu bune si cu rele...care ma ajuta cand imi e greu sau imi fac ziua mai frumoasa.
si mai traiesc pentru ca as vrea sa creez o fundatie care sa ajute copii fara mama si fara tata! consider ca sunt cei mai neajutorati din lume!
in opinia mea. fara parinti nu te poti forma sau nu poti deveni cineva in viata!
iti multumesc fff mult pentru intrebarea ta!
Bună!
Fiecare om e lăsat pe pământ cu un scop...salvează vieţi, îi ajută pe oameni etc. Până nu descoperim, o să ne punem întrebarea de 10. 000 de ori...
O zi frumoasă!
Buna e o intrebare pe care ar trebui sa ne-o punem toti!
eu traiesc pentru ca asa mi-a fost menit SA TRAIESC nu traiesc pentru nimeni si pentru nimic
Pt a realiza ceva si a fi de folos oamenilor.In prezent traiesc ca sa intru la facultate si sa devin medic.
SkTrastaBoy
Daca iti ceream parerea despre intrebarea mea, atunci puteai sa zici ca e stupida. Daca nu ti-am cerut, doar raspunsul tau ramane cretin din toata pagina asta.Cat despre modul tau de viata, iti recomand si o doza de LSD sau o injectie scurta cu heroina. Poate cu astea ajungi pe taramurile viselor pe care le ai.
Mereu m-am intrebat asta. dar.
1.Nu am copii ca sunt prea mica.deci nu am pentru ce sa traiesc pentru ca din cate stiu eu.parintii traiesc pentru copii. ca sa ii creasca.si sa le croiasca un viitor. dar. noi(copiii)deocamdata.ramanem doar cu intrebarea:''Pentru ce traim?''. stiu ca o sa ajungem la o varsta, o sa avem copii si atunci o sa ne intrebam:''De ce atunci cand eram mica nu aveam pentru ce sa traiesc?''Asa ca eu nu pot sa iti raspund la intrebarea asta.pentru ca viata este o intrebare.
Pai.sincer o intrebare stupida. dar nu vreau sa te critic.traiesc pentru aventura si placerea de adrenalina.sincer gandeste-te.viata e scurta.toate trebuie incercate
HabarNamPeCePlanetaTraiesc întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: