anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In aprilie plec intr-o excursie cu scoala de miercuri (3) dimineata pana vineri (5) dupa amiaza / seara. Cam ce ar trebui sa-mi iau in bagaj si cam cati bani? Traseul este:
prima zi: Targoviste- Orsova
a doua zi : Orsova- Deva
a treia zi: Deva- Targoviste
In plus, am auzit ca o sa ploua atunci.

Răspuns Câştigător
| ღBuBuRuZaTaღ a răspuns:

Pentru bagaj:Niste haine,obiectele folosite pentru igiena personala,O pereche de incaltaminte de schimb(daca pateste cv una,sa o ai pe cealalta),o sticla de apa(sa o ai in caz de ceva),niste pastile(pentru alergie,sau pentru raceala,etc),o umbrela,o caciula,niste manusi(poate o sa ai nevoie de ele),o cutiuta cu lamaie taiata,...
In autocar:O sticla apa si daca vrei si altceva,sandwich-uri,snacksuri,servetele umede si uscate, fructe, dulciuri(si de rezerva), niste pungute/pungi, saci de gunoi si cam atat.Cred....Si in privinta banilor, vorbesti cu parintii sau cei care te cresc.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intr-adevar, vremea nu este prea buna. Inca este primavara! Sa fii bine imbracat si sa ai schimburi. In bagaj in afara de sapun si pasta de dinti? Glumesc, cred ca stii asta. Pai, ce iti trebuie pentru igiena, hainele, o haina cu gluga sau o caciulita obligatoriu, pijamaua, schimburi de rezerva (vremea rea...) iar daca ai peste 13 ani, sa ai niste tampoane la tine (nu cred ca vrei surprize). Incaltaminte comoda si multa voie buna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oh, da, preventiv si niste aspirine. Mai bine sa fie decit sa trebuiasca.

| Lorenuta2000 a răspuns:

Se pare ca nu se mai face excursiacrying(( Oricum, mersi de ajutor.