Mie mi-a luat cam 3 ani sa pot sa ma gandesc din nou la dragoste. Nu am uitat niciodata ca l-am iubit si nici n-as vrea sa uit.
Nu poti uita o persoana pe care ai iubit-o decat atunci cand apare o alta iubire...
Buna, de 9 luni m-am despartit de prietena mea, dar nici acu nu am uitat-o, ai mei sunt prieteni buni cu familia ei si mereu vine pe la noi in vizita, de cate ori vine ori singura, ori cu ai ei, nu-mi pot lua ochii de la ea, asa ca iubirea nu se uita, undeva acolo in suflet continua sa existe o ramasita din ea, stai noaptea cu capul pe perna si cu ochii pe tavan, iti amintesti ce frumos era, cum va plimbati de mana seara, cum stateai pe iarba si priveati stelele, cum va sarutati noaptea in intuneric, trecutul nu-l poti uita niciodata...
Nu-i poti porunci inimii...si daca te vei gandii mereu la el si vei asocia anumite imagini, sunete, discutii etc cu el cu siguranta va dura...se spune ca o dragoste mare se vindeca printr-o dragoste si mai mare...eu sunt cu un baiat de aproape 1 an...si totusi inca nu am reusit sa-l uit pe fostul chiar daca m-a ranit mult...
CristiB93 întreabă: