Depinde de cantitate si de cat de des fumezi. Sta intre o saptamana si o luna sau chiar mai mult. Dar sa stii ca sta destul de mult, de obicei
Am gresit sunt un prost, in postul meu de mai sus ziceam cat sta in corp,(urina, par, etc). De sange habar nu am. Pot doar banui ca nu sta mai mult de cateva ore...
Depinde de cantitate si de corp. daca vreis a scapi repede fa multe exercitii, ca sa transpiri.asta iti v-a creste si metabolismul care te v-a ajuta. incearca sic eva vitamina C, cat mai multe legume si fructe foarte bogate in vitamina C. ajuta ff mult.si poate ca si concentrarea urinei ajuta. nu stiua sta exact dar consumand cat mai putine lichede urina va fi mai concentrata ...deci se v-or duce toxinele mai repede
Poate sa mai fie, depinde de cat ai fumat. mie cel mai mult mi l`o tinut 8 luni
TipuVerde,
Te cam contrazici singur din cate se vede, ar fi mai bine sa urmezi alta cale si sa se pronunte cei care cunosc cu adevarat! Nu cum esti cu care "banui" ( cu un singur "i" ) Printre care si altele care cand am citit am zis ca nu esti interesant
Fratilor azi am fumat pentru prima data cu 2 prieteni am famat bong a pus 0. 20 si 2 tigari (pretul e de 25 lei la iarba aia ) cunoscatori poate stiu de asta am zis pretu ...cam in cat timp imi dispare thc-u din corp am tras 5 fumuri... va rog e cam urgent. multumesc
Daca vreau sa fac un test anti-drog pot sa pun pe cineva in locul meu sa dea proba de urina?
Asi avea si eu o intrebare... am stat cu mai multi prieteni care au fumat, dar eu nu am fumat, probabil ca am inhalat de la ei, se poate sa imi iese ceva la analize?