Ai inceput sa ce? Sa te tai? Tu crezi ca asta este o solutie? Sa te automutilezi? Nu rezolvi absolut nimic prin faptul ca te tai. De fapt ba da. Rezolvi. Iti faci rau cu mana ta. Cati ani ai? 12? Nu asa se gandesc lucrurile. Viata merge inainte! Cu "succesurile" sau cu "esecele" de rigoare. Trebuie sa fi o luptatoare, ca doar o viata ai. Nu merita sa plangi si sa iti faci rau din cauza unui baiat. Mai sunt atatia...
Iesi cu prietenii, distreaza-te, ocupa-ti timpul cu cat mai multe activitati. Ai sa vezi ca viata poate fi "roz", dar asta depinde doar de tine. Cu sau fara acel baiat tu trebuie sa mergi inainte, cu capul sus. Pa, pa.
Ies cu prietenii... face parte din gasca...si il vad acum cu verisoara meacare o credeam best friend stia cat tin la el nu nu am 12 ani
Stiu cum te simti, sunt in aceeasi situatie...
de fapt, in cazul meu a fost singurul baiat cu care am ajuns aproape de... acel act
stii... exista o singura persoana care te poate ajuta si aceea esti tu.
Sincer eu, ca sa il uit am incercat sa stau cu primul baiat care mi-a iesit in cale( acesta imi spunea ca ma iubeste etc) am reusit sa stau. oarecum cu el... dar pana la urma m`a lasat balta si el.
deci...
nu stiu parerea mea e ca ar trebui sa faci in asa fel incat sa nu mai poti tine la nimeni... decat la cei care merita cu adevarat