| Floofficial a întrebat:

In cat timp poate slabi un baiat de 21 ani care are 110 kg? vreau sa slabesc 30 kg big grin sa ajung la 80 kg big grin in cat timp pot slabi si cum?

2 răspunsuri:
| DomnisoaraPapusica a răspuns:

Buna!

30 de kg nu sunt tocmai floare la ureche, dar ai putea sa le dai jos intr-un an, maxim doi.
Nu o sa iti spun acuma sa faci exercitii pana nu mai poti si sa mananci natural... bla bla bla...
Sfatul meu - si ti-o spun din experienta - este ca poti sa mananci tot ce vrei tu, dar in cantitati foooooarte mici. Mananca putin si des. Normal, va trebui sa faci si sport. Du-te la sala si roaga un instructor sa te ajute. Eu am slabit foarte mult cu kickboxing, dar mai sunt si alte metode.
Ai grija sa nu faci greseala de a face exercitii care intaresc musculatura, pentru ca tu mai intai trebuie sa dai jos "surplusul", deci incepe cu exercitii facute special pentru a reduce stratul de grasime de deasupra masei musculare.
De asemenea, trebuie sa dormi bine in timpul noptii. Pare nesemnificativ, dar atunci cand dormi arzi cele mai multe calorii. Tocmai de aceea trebuie sa dormi intre 7 si 9 ore pe noapte.
Micul dejun trebuie sa fie unul foarte consistent, pentru a reduce senzatia de foame pe parcursul zilei. Poate un iaurt, paine prajita, ceai, cafea, un fruct si niste nuci. Ah, si trebuie sa renunti de tot la fastfood si la prajeli.

Sper ca te-am ajutat si succes!

| JustLikeHeaven a răspuns:

Nu fa de capul tau nimic. Cel mai recomandat este sa te duci la doctor, cauta un medic care te poate ajuta cu problema ta.