Citeste-le cu mult interes, si incearca sa intelegi fiecare cuvant "sorbin" cu multa placere intreaga carte, si astfel nu vei observa ca aproape ai terminat-o.
Daca iti place cartea le citesti si in 2 zile.Nu poti citi mai repede daca vrei sa intelegi ceva, eu zic sa stai intr-un loc linistit si o sa fie bine.
Pai, depinde de marimea scrisului, si de cat de interesanta e cartea, mai ales. Ca sa citesti repede nu sunt metode, in general incearca sa ai un ritm mai alert si totusi sa intelegi ceva din ce citesti...
Eu a trebuit sa termin o carte de 450 pag in 3 zile am citit cate 150 pag pe zii.De unde sa stiu eu cat poti citi uh in o zi? Poate daca vrei sa mai ai timp si de altceva, poti citi 900 de pagini in fix 9 zile(100 de pagini pe zi). Nu le poti citi mai repede iti garantez.Doar daca ai o carte placuta.Eu am avut asa ceva.Sau poti cauta un rezumat, filmul la acea carte, etc.
Ai invatat sa citesti? hmm e un lucru bun asta...eu ma chinui de 10 ani sa invat sa citesc habar nu am nici sa scriu...
Daca citesti prea repede o carte nu-i vei intelege rostul, nu vei putea "savura" farmecul cartii...
Ai rabdare si ai sa vezi ca o sa te "absoarbe" cartea si o sa ti para rau ca ai terminat-o
Nu uita...Graba strica treaba Si in plus, de ce sa te grabesti?
Depinde de cat de interesanta e cartea... daca iit place de la inceput o termini in cateva zile. eu asa fac. cand imi place o carte in cateva zile o termin dar daca nu`mi place si ma plictiseste pot sa stau cu ea si luni intregi ca tot n`o termin
Daca iti iei o carte de care sa fi atras
si sa iti placa intr-adevar
termini in cateve zile
Cred ca poti citi intr-o saptamana si poti citi mai repede sarind peste descrieri
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: