| ionutchiriac222 a întrebat:

În câteva luni ar urma să-mi fac majoratul și încă sunt nehotărât. Mi-aș dori să chem prietenii, o parte din colegi de clasă, cei cu care mă înțeleg eu bine. Problema este că dacă voi chema colege din clasă, ele au spus de pe acum că vor veni și cu iubiții lor, pe care eu nu îi știu. Mi-e că o să se stea pe bisericuțe... experiența voastră m-ar ajuta în acest sens...

Răspuns Câştigător
| userjune90 a răspuns:

Eu încă n am facut 18 ani, dar tind sa cred ca o sa-mi fac majoratul. am fost la mai multe majorate si a fost frumos, avand in vedere ca si au chemat prietenii apropiati.
nu trebuie sa fie multa lume ca sa fie un majorat reusit, cheama ti persoanele apropiate, pers care te fac sa te simti bine. e un moment unic in viata ta, de ce sa nu te bucuri cu pers dragi?
bineinteles, daca alegi sa nu iti faci majoratul nu e mare chestie. poti de acei bani sa iti iei un motor, mai strangi bani pentru o masina. depinde de tine, dar cred ca e mai ok sa iti faci majoratul, e un moment unic si o data in viata, timp sa ti iei altceva tot ai.
bisericute sunt peste tot, insa alege ti niste persoane ok si care iti ridica vibe ul, e vorba de tine si petrecerea ta, tu contezi.
o sa fie frumos, ai incredere.

2 răspunsuri:
| depression17 a răspuns:

Mai bine nu sarbatoresti nimic, ca oricum aia nu vor mai fi prietenii tai peste cativa ani

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu te sfatuiesc sa faci doar cu prieteni apropiati, cu colegii de clasa nu are sens. Daca totusi vrei sa-i impaci pe toti, ar trebui sa faci separat cu cele 2 grupuri, fiindca e cam aiurea sa le amesteci asa.Inevitabil,va fi cum zici tu, fiecare va sta cu fiecare in functie de cum sunt confortabili si cum se stiu.