| sweetgirl_6230 a întrebat:

In cateva saptamani as primi un canie chihuahua dar parintii nu ma lasacryingcryingcrying ce naspa... ce as putea face? sa in ascund in camera mea pe vecie? cred ca siar da seama. ceva sfaturi va rog! cat mai repede se apropie saptamanilestraight face

5 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Trebuie sa ii convingi sau sa il dai la altcineva in care ai incredere si pe care il poti vizita de fiecare daca cand vrei sa vezi catelusul. Eu zic sa vorbesti cu ai tai, sa il ascunzi prin camera nu e o solutie.

| smile a răspuns:

Buna! Cu siguranta nu il vei putea ascunde in camera ta penrtu ca parintii tai si-ar da seama imeditat.Ai putea sa mai vorbesti cu ei ca sa ii covingi. Spune-le ca vei avea tu grija de el si ca nu ii va deranja cu nimic.succes

| daiana a răspuns:

Nu ar fi bine sa il ti ascuns de parinti pentru ca m-ai tarziu cand si-ar da seama, stii ce consecinte ar urma...
cheia succesului este sa ai o discutie serioasa cu ei, sa le explici ca vei fi responsabila, ca il vei scoate mereu afara sa-si faca nevoile, il vei spala, ii vei da de mancare, il vei dresa, il vei educa sa nu iti distruga lucurile din casa.
deci nu au de ce sa se ingrijoreze, pentru ca ei nu vor face nimic din munca ce necesita ingijirea cainelui.
eu iti urez bafta! love struck

| Șttefania a răspuns:

Renunta la idea asta
eu de 5 ani imi tot rog parintii sa imi ia unul da nu
decat atunci cand voi avea 25 de ani

| deleteddddd a răspuns:

Okei. Sa analizam problema cu cap happy Un caine, este o responsabilitate... sincer. Spun din propria experienta. Deci.nici pe mine nu ma lasa in " ruptu' capului " sa iau asa ceva in casa. Deci, am tot cautat pe net, fara sa ma intereseze ce o sa spuna. Dupa, am vorbit cu ei si le.am explicat, cat de mult imi doresc un caine. De obicei, pentru a obtine ceea ce vrei ( de la parinti ) vorbeste cu cel, cu care te intelegi mai bine, iar el, va vorbi cu celalalt. De exemplu, eu ma inteleg mai bine cu tata decat cu mama. Daca as vrea alt ceva, as vorbi mai intai cu el, si el ar vorbi cu mama.intelegi tu. Un caine trebuie sa aiba un program. De obicei la inceput, trebuie sa scos de 6-7 ori pe zi, pentru a se obisnui cu programul de zi cu zi. Si dupa, o sa fie mai usor. NOROC MULT IN CONTINUARE, si sper sa ne tii la curent, cu tot ce faci.