in prima banca fata-n fata cu profii ca asa m-a mutat dirigu ca sa nu mai pot copiia
In ultima de la geam. De ce? Simplu ca sa ma uit` p geam cand trec baieti frumosi, sa copiez, sa rad, sa vorbesc neaah deja ma doare mana. Ceaules:X
In a 4a d la geam.Ptr ca acolo nu vde profesorii ce fac eu in ore.Si ca sa ma uit p geam
In prima banca de la perete pentru ca doua handicapte de colege mi-au luat locul din fundul clasei a doua saptamana cand am inceput scoala.
In prima :-o vaii nu pot face nimic.si mo pus diriga si cu cel mai enervant sacaitor coleg...da intr.un fel e fain ca stau cu el in banca ne ma amuzam mai des.infine deci=> in prima banca pentru ca a zis diriga ca vorbesc prea mult
Ina a4a pentru ca acolo pot vb la tel cand vreau eu si colegu care este varmiu imi tine parava funda
In ultima de la gean.De ce? Pt. ca sunt inalta sh imi place pentru ca nu ma vede ce fac sh nici nu ma aude cat vb cu colega in ore
In banca pima langa profesor de ce ca sunt scund si ca sunt cam rau si nea despartit de colegul de banca ca radeam perea mult
Ultima banca, randul din mijloc. Copiez/vorbesc la telefon/joc carti/mananc/dorm/ascult muzica/ma uit la film/fac teme la alte obiecte. Am toate motivele.
anonim_4396 întreabă:
misauratcuviata întreabă: