| LCD a întrebat:

In ce consta o buna comunicare cu partenerul?

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, daca va iubiti, va intelegeti si va respectati, eu cred ca totul vine de la sine... o buna comunicare consta in a fi mereu alaturi de partener, sa discutati despre orice subiect si sa va ajutati reciproc, sa existe incredere intre voi si sa vorbiti despre orice subiect vreti, sa nu existe o `perdea` intre voi, adica sa comunicati unul altuia absolut totul si sa nu existe secrete.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Am citit intrebarile tale zilele trecute si ce-ti pot spune e ca in cazul vostru lipseste. Modul cum vorbesti si te intelegi cu el trebuie sa fie eficient, limpede, sincer, satisfacator, sa fiti pe aceeasi lungime de unda, sa nu aveti prejudecati inutile si reprosuri sau temeri ca ati putea fi intelesi gresit. In cazul vostru nu este asa si asta face relatia un chin de care va agatati mai mult din orgoliu sau lipsa de ceva mai bun. Din cauza asta sunt sanse mari sa nu mearga. Aveti un fel diferit de a privi lumea din jur si a intelege lucrurile, e o diferenta de varsta, experienta si de scopuri. Vei intelege mai bine peste cativa ani.

| Alisa a răspuns:

Sa puteti vorbii deschis, unul cu altul despre orice subiect si sa nu va ascundeti nimic.

| georgiana a răspuns:

Respect, intelegere, calm si duios si mult suflet.Asta e reteta.

| sunset22 a răspuns:

Dragostea neconditionata, respectul si sinceritatea, acestea sunt incredientele de baza. se mai poate adauga si incredere dupa gust, se presara 1 g de rabdare, se asezoneaza cu umor dupa care se orneaza cu un strop de nebunie. se serveste rece sau fierbinte, cu multa luciditate. pofta buna tongue

| martha a răspuns:

O buna comunicare se poate intr-un cuplu in care exista dragoste, intelegere, atractie, spontaneitate, dorinta de a-l face pe celalalt sa se simta bine. Trebuie sa stii sa taci si sa asculti, sa nu fii pisaloaga, sa ai umor, sa nu fii egoista, sa nu sari mereu cu sfaturi aiurea, in general sa nu fii plictisitoare.