Nu te imbraca numai in negru eu ma duc cu blugi tenisi si si o bluza stransa roz thu poti sa te imbraci in culori vii (dar nici sa fii curcubeu) argintiu rosu galben palid maro deschis chiar si kaki sau alb
Pai trebuie sa te imbraci cat mai decent de preferat negru sau culori inchise adica asa zic eu Sper ca te-am ajutat.
Ar fi de preferat sa te imbraci in haine noi (daca ai) si cum e si frigul acesta afara trebuie sa te imbraci mai gros. La slujba de Inviere nu se face parada modei si noaptea nimeni nu sta sa-l judece pe celalalt cum e imbracat. In loc de un pulover gros, puneti, peste maiou, o camasa de corp subtire, o bluza subtire pe gat si un pulover subtire. Nu va va fi prea cald, nu va temeti. Peste toate imbracati o geaca mai lunga, eventual si cu gluga si-n acest caz nu mai trebuie umbrela. Alegeti o incaltaminte cu talpa groasa, dar comoda si care sa nu fie stramta. Tineti cont de faptul ca in bisericile ortodoxe se sta mult in picioare. Puneti doua perechi de sosete subtiri in loc de una groasa, pentru ca piciorul transpira si sa nu va fie frig. E neplacut ca in zi de sarbatoare, cand toata lumea se simte bine si petrece cu familia, prietenii sau invitatii, unii sa stea sa boleasca si asta pentru ca nu si-au luat masurile necesare de a se imbraca mai gros in noaptea sfanta a Invierii