Daca ti-ar fi oferita ocazia sa te transformi in personajul tau preferat din desene animate, benzi desenate sau filme, pe cine ai alege?
Daenerys Targaryen. Oh, ce fătucă gingaşă pare pe lângă dragonii ăia impunători.
Mi-ar placea, de fapt mi-as dori, sa ma transform in Bella Swan din Twilight.Ar fi atat de placut sa am prieteni de diferite specii:ganditi-va ce ati simti la gandul ca o haita intreaga de varcolaci v-ar iubi, că vampirii v-ar considera parte din familia lor, cu toate ca sunteti un simplu om patetic.Ar fi minunat, mai ales pentru o persoana care nu are nici macar un prieten si care este groaznica din toate punctele de vedere.
Vine Annie din Attack on Titaan!
bă sper să găsesc și-un Armin pe-acolo
nevermind, probabil aș fi Mami Tomoe din Madoka Magica.
Scott McCall - Teen Wolf
The Doctor - Doctor Who
Stefan - The Vampire Diaries
Jack Frost - Rise of Guardians ( Dream Works Studios)
Naruto - Naruto Shippuden
Peter Parker - The Amazing Spiderman
Și mulți alții...
Chiar am o imaginație foarte bogată pe baza pasiunii de vizionare a filmelor/serialelor/animațiilor.
Eu as fi Amy Pond din Doctor Who mai precis al 11-lea doctor seria 7...
Asta e o intrebare grea...totusi cred ca-l aleg pe Electro din Spiderman.Si acum imi aduc aminte ca jucam un joc Spiderman pe Nintendo si era boss Electro.M-a traumatizat la cat de greu am trecut de el .
1.Wolverine (X-Men Evoluţie)
2.Nightcrawler (X-Men Evoluţie)
3. Mistique (X-Men Evoluţie)
Stiu că e ciudat să aleg băieţi dar astea sunt personajele mele favorite! ^_^ Oricum, cel mai mult mi-aş dori să mă transform în Wolverine dar varianta feminină. Cam ciutat, nu?
AliceInMordor întreabă: