Daca ti-ar fi oferita ocazia sa te transformi in personajul tau preferat din desene animate, benzi desenate sau filme, pe cine ai alege?
Asta e o intrebare grea...totusi cred ca-l aleg pe Electro din Spiderman.Si acum imi aduc aminte ca jucam un joc Spiderman pe Nintendo si era boss Electro.M-a traumatizat la cat de greu am trecut de el .
1.Wolverine (X-Men Evoluţie)
2.Nightcrawler (X-Men Evoluţie)
3. Mistique (X-Men Evoluţie)
Stiu că e ciudat să aleg băieţi dar astea sunt personajele mele favorite! ^_^ Oricum, cel mai mult mi-aş dori să mă transform în Wolverine dar varianta feminină. Cam ciutat, nu?
Hinata Hyuga(Naruto/Naruto Shipuden) sau Misaki Ayuzawa(Kaichou wa maid sama) sau Rias Gremory(Highschool DxD) sau Gasai Yuno(Mirai Nikki), dar in principal Hinata.
Mi-ar placea, de fapt mi-as dori, sa ma transform in Bella Swan din Twilight.Ar fi atat de placut sa am prieteni de diferite specii:ganditi-va ce ati simti la gandul ca o haita intreaga de varcolaci v-ar iubi, că vampirii v-ar considera parte din familia lor, cu toate ca sunteti un simplu om patetic.Ar fi minunat, mai ales pentru o persoana care nu are nici macar un prieten si care este groaznica din toate punctele de vedere.
AliceInMordor întreabă: