Relatii perfecte. Mereu au fost langa mine, chiar si cand am esuat. Am incredere deplina in ei, nu le pot reprosa nimic, ii consider parinti moderni. Si le multumesc pentru asta.
De ascultat? Bineinteles ca nu-i ascult, ca orice copil. Regretul insa este prea tarziu.
E bine sa te gindesti ca vei fi si tu parinte si daca copilu tau nu te va asculta sau va alege intre tine si tata.deci parintii nu i poti vinde sau cumpara altii chiar daca nu ti plac [eu sunt mama am 2 copii ]. deci mediteaza si rafa ti intrebarea. sau nu o mai pune nu e corect. sau tine minte ce ai scria acum si la momentul respectiv iti vei da seama de greseala facuta
Bună.
În relații bune.
Mama a fost cea mai bună și fidelă și confidelă prietenă. Cu ea mă sfătuiam, mă destăinuiam, etc. însă acum am rămas fără ea, a plecat la ceruri.
Am rămas cu tata.
Pa, pa.
Bună.
Sincer, mă înţeleg perfect cu ei, sunt nişte părinţi minunaţi. Cu amândoi, depinde de situaţie. Doar uneori.
Pa, pa.
E reaba lor, ca tu nu vb cu ei mama mea e sora mea cea mare du-te peste ei fate auzit
Cu mama am cele mai multe afinitati. Ei in povestesc tot ce am pe suflet, in ea am incredere.
Cat despre tata, cu el vorbesc foarte rar pentru ca e ocupat mai tot timpul.
Se intampla sa nu'i ascult si regret uneori, desi stiu ca au dreptate.
Eu la fel sunt in relatii foarte bune...insa sigur cu mama ma inteleg cel mai bine, ea mereu a fost alaturi de mine, m-a sustinut, m-a sfatuit de asta ii sunt foarte recunoscatoare si o iubesc nespus! Ma starui sa o ascult pentru ca stiu ca are dreptate de fiecare data!
Pe mama nu prea o ascult si comentez la ea dar la tata nu cred ca pot vbi cu tata mai mult
anonim_4396 întreabă: