| sorin a întrebat:

In ce statiune iti place sa mergi munte/mare? Si de ce alegi aceea statiune?

Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

Prefer Muntii Apuseni se pot vizita renumitele pesteri, Scarisoara, Pestera Ursilor, Pestera Muerilor, traseul montan e superb.Statiuni, Baile Herculane si Baile Felix cu ape termale izvoare de sanatate.

12 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Oriunde numai la plaja sa fie. Locul nu mai conteazawinkingAdor marea love struck
Dc? Pt ca imi place sa inot, este soare, nisipul este fierbinte...etcbig grin

| Antrax a răspuns:

Imi place la Balea Lac pentru ca este racoare

| inna a răspuns:

La munte prefer zona Bran-Moeciu.
La mare, Costinesti.

| Abcfunny a răspuns:

Mie imi place in Saturn la mare....este o statiune"micuta" si "de familie"(parerea mea)

| cristi27 a răspuns:

Un loc superb este in muntii fagaras, un peisaj supreb, sunt multe locuri de vizitat si in acelasi timp nu este scump. O noapte la o pensiune de 2 stele 70 de lei si mancarea f buna si destul de ieftina(ciorba de burta 6.5 lei)eu acum o luna am fost acolo

| sigmanet a răspuns:

Zone frumoase de vizitat sunt cele din nord, zona maramuresului si sa nu uitam de Valea Doftanei - o a doua Valea Prahovei.

| alle_1861 a răspuns:

Munte, ptc are aer curat.

| withoutme a răspuns:

La mare.la nudisti,...

| Lolittaa a răspuns:

Muntii fagars este foarte frumos sa vezi act de frumos este cand urci transfagarasanul iar cazarea... te poti caza foarte ieftin la pensiunea Capra /la mare in schimb cea mai frumoasa statiune este saturn te poti caza la hotelul sirena este foarte frumos mie personal imi place mai mult la mare decat la munte

| mirceasilvyu a răspuns:

Poi cel mai mult imi place sa fiu la marehappy Ador marea the black sea
Am fost pe tot litoralul romanesc si cel mai mult mi-a placut la Mamaiahappy
Tot ce vrei acolo gaseseti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ba esti cu capu?

| andra95 a răspuns:

Ambele
imi place muntele deoarece este natura frumoasa si mult are curat...si multe peisaje
iar marea pentru litoralurile sale primitoare...imi place f mult la apa

Întrebări similare