| ZambescSiGata a întrebat:

In ce tara ai vrea sa te muti si de ce?puppy dog eyes(cel mai frumos raspuns are funda)

3 răspunsuri:
| Alexăndruţaa a răspuns:

Sincerr. Germania sau Austria
: ¬ pentru ca acolo oamenii nu au uitat sa iti zambeasca chiar daca i`ai lovit din greseala.
¬ pentru ca stiu sa se poarte si nu injura ca la usa cortului [ca in Romania]
¬ pentru ca sunt tari civilizate, unde chiar poti trai
¬ pentru ca vreau sa cunosc si alti oameni
¬ pentru ca esti destul de liber in tara aia
¬ pentru ca serviciile sunt mult mai bine platite
¬ pentru ca sunt tari superbe, orasele de asemenea...

Dar tu, in ce tara ai vrea

| ღChloeeღ a răspuns:

America... New York... de ce? Simplu. Spre deosebire de Romania, ei sunt avanti cam cu 100 de ani cel mult. Pe langa curatenie, cladiri super inalte, strazi suspendate, limba engleza( nu mai stiu ce argument sa bag :]] ),, monumente etc. nu suntem foarte inapoiati. Acolo isi gaseste de munca si un pusti de 16-15 ani, pe cand la noi nici unu cu facultate si licenta nu isi gaseste. lol.
Sunt un miliard de motive pentru care m-as stabili in alta tara si nu aici. Pe langa multitudinea de lucruri pe care poti sa le faci in New York, aici acea multitudine e nula.

Deci. New York ar fi locul perfect:X

Dar tu in ce tara ai vrea? happy

| Annnnnnnao a răspuns:

Franta! Imi place limba franceza si vreau sa fac ceva cu asta. Iar visul meu chiar este sa ajung acolo si enevtual sa ma mut. Vreau sa vad alta civilizatie si alt mod de viata de a trai. Si, ca romanca, m-as mandri stiind ca traiesc intr-o tara cu atatea locuri frumoase de vizitat si printre niste oameni civilizati! Funda? :*