| shtephie a întrebat:

In ce tara ati vrea sa traiti? Argumentatzihappy
Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| LoveMe a răspuns:

Franta pentru ca imi place limba si pers.
si olanda pentru ca ma intriga rasp lui anss

12 răspunsuri:
| Andreea`:) a răspuns:

Elvetia... acolo se traieste bine si modern happy

| Libelle a răspuns:

In Rai

| anss23 a răspuns:

Oalanda...pentru. ca am fost in Amsterdam in vacanta asta si mi se pare cel mai frumos oras.:X:X:X:angryde fapt probabil ca sunt altele mai frumoase dar cum nu am calatorit prea mult din cele pe care le-am vazut asta mi-a placut cel mai multlaughing)Oricum... e suuper acolo:X:X
de ce? pentru ca as putea sa merg oriunde cu bicicleta, chiar si la mare(ajungi in jumatate de ore la mare), mi se pare o tara mult mai civilizata, daca nu ai fost acolo nici nu-ti imaginezi, si olandezii fac tot felul de lucruri ciudate cum ara filaughingrolling on the floor:fura cosurile din supermarketuri si le duc acasa la eilaughing(asta e ce-am vazut la caminele studentesti), n-am inteles prea bine chestia asta, dar parca o data pe an sau ceva de genul daca lasi o bicicleta nelegata, fara s-o pazesti, o gasesti in canal(am si vazut o bicicleta in apalaughing), tot la caminele studentesti, la cate lucruri se arunca la gunoi iti mobilezi un apartamentlaughing(si nu glumesc, de exemplu, intr-o zi am gasit un pat la gunoi, in alta o otigaie de teflon nou-nouta, care costa cam un milion la metrolaughing, in alta zi doua saltele.etclaughing)Mi-a placut fff multi biblioteca publica, daca vrei te uiti toata ziua la dvd-uri acolo, si cred ca intr-o singura parcare de-aia de biciclete ar incepea toate bicicletele din Bucurestilaughing
Oricum e foarte frumos acolo, si oamenii sunt mult mai buni, au mult mai mult bun simt decat in Romania, parca ai fi in alta lume.

| Alina2day4u a răspuns:

Oriunde dar nu in Romania

| Victoria a răspuns:

In Spania, pentru ca imi place limba, e o tara frumoasa, cu un climat mediteraneean, plus ca are deschidere la mare din mult mai multe locuri :X

| Mara_1046 a răspuns:

Marea Britanie. Pentru corectitudine, punctualitate, respect. Pentru o buna pretuire a valorilor si pentru o remuneratie direct proportionala cu munca. Pentru inteligenta, curatenie, simplitate.

| JustMe a răspuns:

SUA, pentru ca ador tara aia. Ma atrage New York'ul, inca de cand aveam vreo 4 ani. Ma atrage aglomeratia, "orasul care nu doarme niciodata". America e tara tuturor posibilitatilor si visul meu e sa ajung o data acolo, macar sa vizitezhappy

| Ana-Maria94 a răspuns:

In Americalove struck pentru ca ador aceasta tara, pentru ca acolo se afla toti actorii mei preferati si multe altele.

| zooooza a răspuns:

S. U. A.
Mi-ar place sa stau in "Orasul Ingerilor(Los Angele).
Nu stiu de ce...ma atrage. Poate pentru ca acolo sunt vedete.

| Razvan a răspuns:

Norvegia.Pentru ca e definita unei tari minunatehappy

luciana
| luciana a răspuns:

In Australia, as vrea, alaturi de copiii si nepotelul meu, unde acum e iarna dar, doar cu temperaturi de 9, 10 grade si unde Oceanul e la doi pasi si pentru ca este tara cu cel mai inalt grad de cultura si civilizatie si unde oamenii sunt mai buni si unde le sunt respectate drepturile dar si obligatiile, unde nu dai nimic la doctor si unde El e cel onorat ca l-ai ales pentru a te trata sau a naste cu el, ca doar esti asigurat. Ei nu traiesc in acest stress al zilei de maine si sunt cu toate drepturile recunoscute prin lege; Iar pensionarii traiesc bine si sunt respectati si nu sunt numiti batrani la 70 de ani si pot imbraca culorile dorite si nu negrul sau cenusiul pentru o conceptie comunista in cazul ca au in familie un deces si cand doar sufletul tau plange si e sfasiat de necazul ce te-a lovit...Astia suntem noi, oamenii si cu bune si cu relele noastre pe acest pamant trecator..., Lucien.

| Alee_6805 a răspuns:

Bine, cred ca ai rade dar mi-ar placea la nebunie sa stau in Los Angeles.Pentru ca ador limba engleza si am inteles ca acolo lumea e mult mai civilizata, pe cand Romania da este o tara frumoasa dar au stricat-o alti.Si cred ca mai mi-ar placea sa stau in frumoasa si insorita Californie pentru ca acolo a stat si scumpul Mike. Te pup.

Întrebări similare