anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In clasa a 9-a m-am mutat in banca cu un baiat pe care nu il cunosteam.Acum suntem foarte buni prieteni, dar el are un comportament cam ciudat.Ma ia de mana doar ca sa ma tina de ea, imi aduce mereu bomboane, face mereu ce spun eu si nu glumesc. Orice spun eu asa face! Cand a fost ziua lui de nastere m-a intrebat daca il pup si a mai incercat sa ma pupe de alte cateva orirolling on the floor. Imi zice ca sunt frumos si mi-a zis ca ma iubeste, odata de fata cu prietena mea si odata cand eram doar noi doi. Dar mi-a zis clar si tarestraight face. La bar sau la cumparaturi ma intreaba ce vreau sa mananc sau sa beau. E ciudat si enervant uneori. Odata m-a luat de mana si a strigat in clasa ca noi(eu si el) suntem gayrolling on the floor. De emoticoane si altele nu mai zic.Credeti ca am vedenii si "auzenii"hee hee? Sau...

Răspuns Câştigător
| Wowhow a răspuns:

laughing Ce simpatic! Da, probabil ca te place(cred ca ti-ai dat deja seama de asta), dar nu cred ca ai motive sa te sperii. Daca vroia sa sara pe tine, ar fi facut-o deja, deci stai linistit.laughing E un lucru bun pentru tine ca e asa deschis si ca spune in gura mare ce are de zis, pentru ca nu da lucrurilor un aer prea serios. E posibil sa te placa ca lumea, dar e posibil si sa fie doar o pasiune(o chestie pe care n-a mai experimentat-o, pe care nu o cunoaste si care nu i se pare ciudata in vreun fel). Poate nici el macar nu stie ce i se intampla si a ales sa nu mai gandeasca, ci doar sa actioneze.laughing Daca nu iti place afectiunea pe care ti-o arata, spune-i sa fie mai rezervat, ca toata povestea asta e cam ciudata ca sa o poti suporta.Incearca sa nu-l ranesti, desi oricum nu cred ca ai face-o. Scuze ca ma amuza, dar nu dai des peste asemenea intamplari big grin

| ComatoseWine a răspuns (pentru Wowhow):

In sfarsit un raspuns realist si ok.Atat voiam sa stiu, nu sa mi se spuna ca am probleme daca el ma place.Nu sunt eu mascului numarul 1, dar nici asa. Oricum eu il admir ca poate sa fie ce este pentru ca eu nu as face nimic care sa iasa in evidenta.Nu imi place sa fiu judecat.DELOC!

| ComatoseWine a răspuns (pentru ComatoseWine):

Masculul*

| Wowhow a răspuns (pentru ComatoseWine):

Pai de ce sa ai tu probleme daca te place cineva? Ce, te-ai dus si l-ai hipnotizat sau ceva de genul? Nu, bineinteles.Eu chiar te admir pentru gandurile tale si pentru faptul ca nu-l judeci.Nu-mi plac deloc oamenii aia.Probabil si el tot din cauza asta s-a atasat de tine, pentru ca a simtit ca esti diferit si ca nu-l consideri un ciudat. Apreciez oamnii ca tine, care nu-si exagereaza calitatile si se apreciaza exact asa cum sunt.Genul asta de persoana imi doresc si eu sa fiu.Si nu conteaza daca esti sau nu masculul numarul 1. Exista suficienti dinastia.Arunci un bat si ii dai unuia in cap.laughingDar persoane ca tine, care ii accepta pe ceilalti asa cum sunt si care au curajul sa afirme ca nu sunt perfecti, intalnesti din ce in ce mai rar.Vai,cat am ajuns sa te laud! Dar chiar asa e si asta cred.Am simtit nevoia sa spun asta, ca sa nu te simti ciudat, gandindu-te ca cine stie ce fel de MONSTRU esti(desi probabil ca nu e cazul).laughing

| ComatoseWine a răspuns (pentru Wowhow):

Stiu ca nu te ajuta cu nimic, dar uite fundabig grin.Si ai dreptate.Pe mine nu ma intereseaza care cum este atata timp cat se simte bine.Viata ne-o facem fiecare si asta imi place.

| Wowhow a răspuns (pentru ComatoseWine):

Pai da, exact genul meu de om.laughing Cum nu am eu noroc de persoane ca tine. Exact asa gandesc si eu.Sa nu crezi ca am scris toate chestiile astea pentru o fundita.In niciun caz, chiar nu as vedea sensul sa mint cu atata nerusinare. Dar oricum, iti multumesc.Asa mi-ai aratat ca am putut sa-ti fiu de ajutor, chiar daca intr-o mica masura.Si bafta cu [,] colegul tau!happy

24 răspunsuri:
| BlackVeil a răspuns:

Deci sunteti amandoi baieti...

| CrazyTeenager a răspuns:

Nici tu nu esti prea masculin oricum, de isi permite atatea cu tine.

| Coral7 a răspuns (pentru CrazyTeenager):

MAXIM! rolling on the floor)))))))

| ComatoseWine a răspuns (pentru CrazyTeenager):

Nu, nu sunt sunt undeva la 70% M si 30% F si e perfect.Ma ajuta sa inteleg mai usor oamenii din jurul meu.Nu e o rusine, e un adevar, dar de la asta la homosexualitate e cale lunga.

Totul e din cauza obsesiei mele de a sti sa fac orice.Invat din toate.Stiu sa gatesc, sa calc rufele, cum se spala hainele, care se spala la masina, care nu.Tot ce e noral sa stie un baiat stiu, dar stiu si chestii pe care le faceau doar fetele acum 100 de ani.Eu cred ca azi e necesar sa stii sa faci orice.Eu rar mananc mancare facuta de mama si imi fac doar eu curat in lucrurile mele.Sunt un perfectionist!

| CrazyTeenager a răspuns (pentru ComatoseWine):

Vorbesti in procente despre propria orientare sexuala e de rau, nu e vorba de ce stii sa faci ci de atitudine, oricum vezi sa nu oscileze procentul prea tare.

Societatea si constiinta nu m-ar lasa.Am o mare fobie.Aceea de a da gres, de a fi privit cu superioritate si de a fi judecat.Deci nu se pune problema de asa ceva.Era doar o auto-analiza.Plus ca sunt un adolescent. E normal sa am dezechilibre.Si inca cum...Sunt numai in extreme si nu pot sa revin la un nivel de normalitate.Am ajuns sa cred ca sunt putin narcisist.Am cam deviat si nu imi place sa vorbesc limpede despre mine. Daca ar fi sa vorbim fata in fata nu ai crede ca sunt asa cum tot spun aici.oh go on

Asta inseamna ca te exprimi mai bine in scris, oricum e doar o situatie sociala cu un coleg, iar atitudinea ta a fost o problema de s-a ajuns aici, nu cred ca se comporta asa cu toti colegii, ori te simpatizeaza doar pe tine, i-ai dat si tu frau liber ori l-ai tolerat. In orice caz trateaza intreaga situatie cu umor.

Si ce voiai sa ii spun? Bai, nu te mai da la mine? Am crezut ca e doar parerea mea.Plus ca imi place ca lumea sa ma admire in orice fel, dar sa fie admiratie.

Nu mai conteaza ce ai fi facut, in orice caz reactia ta nu a fost una pozitiva, daca comportamentul lui fata de tine nu e unul pe care sa il consideri in regula, normal ar fi fost sa ii respingi chestii de genul, bomboane, tinut de mana.

Imi plac bomboanele, le accept si le mananc cu colegii si cu el logic.Si mana mi-o iau inapoirolling on the floor, dar era vorba ca ma ia de mana nu ca il si las. Dar sa terminam povestea aici ca iti voi da replica la orice vei spune. Din obisnuinta. Daca ar fi sa fiu altceva decat sunt as fi, dar nu sunt.

Sunt multe dezacorduri in ce zici, te contrazici singur, da-ti macar tie o replica, nu decizi tu cand se termina o discutie, doar sunt doua persoane implicate in ea, e un comun acord, oricum ma bucur ca ti-ai gasit rezolvarea, eu mi-am exprimat parerea. O seara buna.

| Coral7 a răspuns:

Parerea mea este ca colegul tau este gay. nu te speria pentru ca este normal. Unii adolescenti trec prin faze in care nu stiu ce vor (ca si in cazul lui). Eu zic sa te muti cu altcineva in banca si sa te distantezi un pic (mai mult de el). happy

| ComatoseWine a răspuns (pentru Coral7):

Nu pot ca avem o diriga dusa cu pluta si nu ne lasa sa ne mutam.Plus ca nu am cu cine.Ca daca ma mut eu cu cineva, colegul aluia cu cine se muta? Plus ca nu multi vor sa stea cu colegul meu in bancastraight face. Cam nimeni.Si nici eu nu prea am cu cine decat cu fete(suntem putini baieti in banca) si nu prea ma impresioneaza ideea ca am mai stat si e plictisitor.Nu am decat sa stau cu el in banca.Asta este! A fost acceptabil pana acum.De acum inainte de ce nu ar fi?!

| Coral7 a răspuns (pentru ComatoseWine):

Muta-te in banca cu o fata. Se poate infiripa ceva frumos intre voi doi sau poate sa aveti o prietenie frumoasa (cum am eu cu colegul de banca) happy Daca nu si nu muta-te singur fara sa stie diriga ta.

Ar fi trebuit sa ma mut de la inceput cu cea mai buna prietena a mea, dar nu. M-am gasit sa ma mut cu colegi noi.Vad eu cum fac! Nu ma deranjeaza ca e gay sau ca ma place, dar nu vreau sa imi arate asta, sa pastreze pentru el.Nu ma deranjeaza homosexualitatea, bisexualitatea, dar nu imi place comportametul lui.

| Coral7 a răspuns (pentru ComatoseWine):

Spune-i in fata pentru ca nu o sa reactioneze bine si o sa inteleaga ca nu iti place de el asa cum o face el. Doar daca nu esti si tu bi? rolling on the floor)))))))) Glumesc.

Nu, eu vreau copii si o familie de moda veche, fara divort, fara probleme.Am un ideal destul de frumosbig grin

| Motzuletzz a răspuns:

Faze tari!laughing