Stii vb aia: roata se invarte
lasatio in pace ca ii vine ranu la un moment dat crede-ma
bafta si succes!
Buna sa stii ca am si eu un asemenea exemplar in clasa eu e sfatuiesc sa o lasa in pace in primul rand cu testele las'o sa copieze cat vrea ca tot nu o sa ii ramana nimic in cap si cu chestia ca rade de altii nu stiu...prinde'o si uh intr'o faza penibila si fa'o de ras
AAA...si se crede printesa printeselor si nici nu lasa pe coloegi sa-i atinga banca!
Parca e zona intrezisa
Pff te inteleg perfect! si eu am o astfel de colega ma enerveaza la culme. Nu stiu ce sa iti spun, nici eu nu stiu ce sa fac. dar sincer acum ma gandesc, ca nu sunt singura care gandeste asa . Nu trebuie sa o bagi in seama, eu asta fac...de cand is in clasa cu ea daca am vb 3 propozitii. in rest nu imi pasa. suntem multe fete in clasa deci nu ii simt lipsa! Sa sti ca sunt rele persoanele astea. Si ink ceva: att cand face ea o prostie, cade, se murdareste, o cearta profii se coporta ca o proasta, rade iar ceilalti rad la fel, considerand-o OK.
am azut si eu una in clasa asa nu puteai sa ii zici nimic ca venea cu parinti si te ducea la director era prefera profilor da asta nu ma oprit cu mine nu ia mers de fiecare data cand am avut situatia m-am luat de ea si daca venea cu masa eu veneam cu mama si o punea mama la punct si nu a mai indrasnit sa imi comenteze...la inceput no baga in seama apoi daca e nesimtita ia-o la ture si arata-i ca nimeni nu te calca in picioare. funda
Ai scris fa? sau mi s-a parut?
mi s-a parut ca nu esti asa cocalara ca altii, pentru ca nu scrii cu ca, y, sh etc si pentru ca scrii corect
dar ai scris fa?
doamne lol
ce penibila ai fost
Niste bataie iar prinde bine! glumeam si eu am o astfel de colega si i-am dat o perversa de s-a linistit). las'o in pace dar daca se ia d tine.totusi trage-i o perversa dupa targu`ogna so tina minte!
Rezolvare ar fi in felul urmator(o prinzi in flagrant si (o filmezi pozezi cu ceva) si direct la director-directoare sau ii areti profesorului si daca nu face nimic il raportezi directorului (am trecut prin asta)