| maria_6679 a întrebat:

In clasa la mine sunt niste colege care pur si simplu nu le mai suport. Una dintre ele e indragostita de baiatul care imi place mie si mai rau e ca si el de ea. Iar celelalte 2 sunt cele mai populare fete din scoala. Ceea ce nu mai suport este ca mereu ele castiga lucruri care nu merita iar altii care merita raman in urma.Nu e deloc corect. Ce as putea sa fac in privinta asta?

4 răspunsuri:
| Ana-Maria94 a răspuns:

Poi mai nimic, adica nu ai cum sa schimbi perceptia celorlalti fata de ele, daca lumea le place nu poti sa schimbi asta, doar aratale ca nu iti pasa si evitale pe cat poti posibil.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Să taci şi să înghiţi. Astfel de persoane nu vor ajunge prea departe în viaţă, consolează-te cu asta. E cel mai cuminte să faci aşa. Iar dacă cel de care îţi place ţie îi place de alta, nu prea ai ce face cu asta: respectă-i decizia.

| Simonaaaaaaaa a răspuns:

daca chiar vrei sa fi observata schimbati comportamentul, fi mai vesela mai sociabila, gandeste inainte sa scoti ceva pe gura, fi prietena cu toata lumea, si fi cu capul pe umeri ca sa nu intri in cine stie c anturaje, in timp ti se va schimba eticheta si vei fi tu cea inconjurata de prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maria eu cred ca fiecare isi gaseste fundul...roate se intoare nu trebuie sa faci nimic fi mereu buna corecte, fi tu insuti.restul se intampla de la sine