| ριтʏcнα a întrebat:

In clasa mea exista un baiat foarte frumos. mie imi place de elc si lui de mine am fost impreuna acum 2 ani (relatia a fost de 10 luni) inainte de ziua me (din acest an)am fost impreuna (2 zile) iar de ziua mea mi-a dat papucii.nu stiu cum sa fac sa fim din nou >impreuna!?! >mersi:-

4 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Crezi ca merita?

| t8mazo a răspuns:

Nu fiti impreuna e singura solutie

| aly1999 a răspuns:

Pai... draga mea Cris.Stii foarte bine cum fac eu, stiu sa zic nu cand este cazul si mai stiu sa nu pun suflet int-o relatie.Nu nu stii sa faci toate lucrurile astea si de aceea suferi foarte mult.Stii foarte bine ca Alex e un nesimtit si nu-i pasa de nimic si de nimeni.Nu-si cere scuze niciodata.Noi trebuie sa suferim din cauza lui? Nu!

| diogene a răspuns:

Cea mai mare greseala a tinerilor din ziua de azi este ca traiesc necununati sau in concubinaj, inca de la varste foarte mici... una e sa fii prieten cu cineva si doar sa te pupi cu el din cand in cand si alta e sa mergi pana acolo incat sa te culci cu el far sa te gandesti ca de maine ar putea sa nu mai fie cu tine...pentru acest pacat, in timp vom plati ca ori nu vom avea copii, ori nu vom avea langa noi un om de o viata si pentru o viata.
De aceea sfatul meu este ca atunci cand zicem ca avem primul sau prima prieten(a) sa mergem impreuna sau separat la DUHOVNIC si sa-i explicam situatia, apoi nimic sa nu facem fara binecuvantarea acestuia.