| alina_4026 a întrebat:

In compania noastra este un baiat care ma place tare.Eu de la inceput nu trageam atentie, insa prietenile mele mi-au spus ca el se uita la mine in mod special.Mai apoi am observat si eu.Mereu ma suna ma invita la disco, restaurant.Insa este o problema ca el a fost casatorit.Sa casatorit la 19 ani si peste ceva timp sa despartit.Eu i-am spus de multe ori ca intre noi nu va fi nimic, dar el continua sa ma sune.Si mie imi place de el dar ma deranjeaza ca a fost casatorit.Si asa incetul cu incetul am iesit impreuna de multe ori pina intr-o zi cind am facut dragoste.Nu regret dar nu stiu ce sa fac mai departe.El ma suna dar eu nu-i raspund.Nu cred ca la noi oate fi ceva serios.Ce ar trebui sa fac in asa situatie? va rog dati sfaturi.

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Divortul intre oameni care s-au cunoscut foarte putin, ori nepregatiti, este inevitabil.Nu trebuie sa te afecteze ca a fost casatorit, daca in urma despartirii lor nu au ramas urmari care sa te afecteze.inseamna ca nu a dorit doar sa se culce cu tine, ci are intentii serioase.Ar fi pacat sa ratezi o relatie care ar putea merge bine.Considera fosta lui relatie ca o simpla experienta.Bafta.

1 răspuns: