| bluesky a întrebat:

In curand e Halloween-ul si se face un bal, dati-mi ideei, cum sa ma imbrac! Nu vreau sa imi pun ceva masca de plastic, doar haine, machiaj...Multumesc!:*

Răspuns Câştigător
| another_emo_girl a răspuns:

Pai... Daca ai forme frumoase, incearca un costum de spioana, mulat si mai adauga si o catarama smechera, cu niste jucarii inteligente. Pune-ti niste cizme negre cu tocuri inalte si o sa arati bine. Daca nu te incadrezi chiar in 90-60-90, incearca un costum de vrahitoare ceva mai sexy... Poate o rochie neagra, larga, cu o catarama stransa la talie, pana in gnunchi si cu maneci evazate.Mai adauga o pereche de cizme negre cu tocuri si o palarie neagra cu o catarama si gata.Incearca si niste parfum dulce indiferent de costum si nu te machia prea mult.Succes!

13 răspunsuri:
| Gabystelistu95 a răspuns:

Pune-ti mai bine o masca infricosatoare si un costum de vrajitor happy

| Nemesis_9263 a răspuns:

Te poti inveli intr-un sac menajer si te dai drept sandwich(la pachet)laughing

| Mwhahahaa a răspuns:

Hey.
Si eu o sa ma costumez...in vrajitoare, probabil... poti sa te faci printesa sau...scufita rosie... ceva in cap rosu. fusta rosie, cizme rosii, un cosulet, machiaj, ruj... ceva de genu'...
Sau poti da un search pe google image "halloween costumes"..."costume halloween"...
Sau stil albinuta...
Dracusoara... uite aici : http://bebelusi.epoze.com/albums/userpics/10001/normal_costum29.jpg

s. a. m. d gasesti numai decat.

have a nice day!

| deeea28 a răspuns:

Vampiroaica, cu un machiaj mai sexy, mai provocator, mai puternic, un ruj mai rosu ca de obicei. Eventual daca-ti permiti cu o rochie rosie sau neagra stramta si larga de la brau in jos cred ca ar fi beton si asta merge si daca esti mai plinuta, iti scoate mijlocul in evidenta. Succes

| annonimmm a răspuns:

Depinde.esti fata sau baiat?

| mrproffesor a răspuns:

Stiu si eu fate spintecatorul negru cel mai usor

| mrproffesor a răspuns:

Ia-ti un hanorac negru si stai cu gluga pe cap si poti fi spintecatorul negru
sau o jaketa de piele o pereche de ochelari si pac terminatorubig grin

| PrintzesaTa a răspuns:

Tzigancawinking

| bluesky explică:

Sunt fata! Interesante ideile voastre!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si la mine este vorba de un bal si vrand - nevrand, cautand costume pe internet, ma gandeam sa ma deghizez in vreun Miss Univers ceva laughing). Sau o maicuta smug laughing. Nu stiu, intr'o vrajitoare stranie cu un machiaj infricosatorbatting eyelashes mi'ar place mie laughing. In vreo profesoara de a ta ar fi o idee interesanta laughing Numai sa nu ai probleme la ora domneaei. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea incerca astea :vrajitoare, zana, vampir, schelet si magician

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai ce e greu aranjeaza-te si tu nu-ti trebuie cap...ca nu-l ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Je.tl; iorgvg; lfhijlfg/'jhk