| DeathTheKid a întrebat:

In curand este ziua prietenului meu si nu stiu ce sa ii iau.Niste sfaturi ceva?(mentionez ca el e ultras...ma gandeam sa ii iau ceva legat de astathinking)FUNDA

Răspuns Câştigător
| IndiferentXD a răspuns:

Http://www.fcdinamo.ro/shop/ comanda online click pe ce vrei sa alegi, completezi datele personale si astepti comanda!
Dar te poti duce si singura sa i cumperi, sunt vreo 2 fan-shop uri prin zona aia si in plus de asta Dinamo numai joaca meciurile pe Stefan cel mare ci pe Mall arena :) deci Go!

4 răspunsuri:
| IndiferentXD a răspuns:

Daca e stelist ii poti cumpara o oaie vopsita in ros-albastru happy daca nu -->
un fular cu echipa favorita!
un tricou/bluza/geaca cu echipa favorita!
un steag in culorile echipei!

| DeathTheKid explică (pentru IndiferentXD):

Fular are...steag nu stiu de unde as putea sa ii iau

| IndiferentXD a răspuns (pentru DeathTheKid):

Nu ai spus de unde esti si cu ce echipa tine, de obicei steaguri, fulare se gasesc pe langa stadion la fan shopuri, orice stadion are un fan shop de unde fanii/specatatorii isi cumpara accesori. sau intra pe site -ul echipei de fotbal si cauti rubrica fan shop, poate faci comanda ON happy!

| DeathTheKid explică (pentru IndiferentXD):

Tine cu Dinamo, iar noi suntem din Bucurestithinking nu as vrea sa ii cumpar de lana stadion pentru ca mergem la meciuri impreunathinking

| IndiferentXD a răspuns (pentru DeathTheKid):

Http://www.fcdinamo.ro/shop/ comanda online click pe ce vrei sa alegi, completezi datele personale si astepti comanda!
Dar te poti duce si singura sa i cumperi, sunt vreo 2 fan-shop uri prin zona aia si in plus de asta Dinamo numai joaca meciurile pe Stefan cel mare ci pe Mall arena :) deci Go!