O camasa (daca e stilul lui) si un parfum! sau daca e pretentios la astfel de lucruri si crezi ca nu nimeresti marimea sau gustul lui poti comanda un voucher sau achizitiona unul din magazine!
Eu de Valentine's day i-am cumparat iubitului meu un stick in forma de inimioara si i-am facut un videoclip in care i-am spus cat de mult il iubesc si mai multe chestii. A ramas uimit, chiar nu se astepta la asta, i-a placut enorm chiar daca a fost ceva,, micut'' pentru el a insemnat mult. Sau desigur ai putea sa ii cumperi o multime de alte lucruri, cum ar fi: un ceas, un puzzle cu fotografia voastra, un album cu poze cu voi, un globulet cu poza voastra, o perna personalizata, un ursulet, sau desigur ai putea sa ii faci o prajitura sau un tort, idei sunt multe, acum depinde ce doresti si ce crezi ca o sa ii placa lui cel mai mult. Bafta! *
Eu de Valentine's day i-am cumparat iubitului meu un stick in forma de inimioara si i-am facut un videoclip in care i-am spus cat de mult il iubesc si mai multe chestii. A ramas uimit, chiar nu se astepta la asta, i-a placut enorm chiar daca a fost ceva,, micut'' pentru el a insemnat mult. Sau desigur ai putea sa ii cumperi o multime de alte lucruri, cum ar fi: un ceas, un puzzle cu fotografia voastra, un album cu poze cu voi, un globulet cu poza voastra, o perna personalizata, un ursulet, sau desigur ai putea sa ii faci o prajitura sau un tort, idei sunt multe, acum depinde ce doresti si ce crezi ca o sa ii placa lui cel mai mult. Bafta! :*
Daca faceti 2 ani, vezi ca sunt rame foto in care intra un stik si pune mai multe pozecu voi si daca nu gasesti incearca un album foto si inca ceva
Crs întreabă: