Poi eu cand eram de servici faceam petrecere acolo o sticla de suc seminte cipsuri! Ma jucam pe telefon jucam CARTI cu colegu ma plimbam prin scoala! ABIA ASTEPT IARA ZIUA CAND O SA FIU DE SERVICI
Pai nu stiu ce vrei dar orik nu te vei plictisii. eu una nu ma plictisesk am mereud e trecut in ditamai chestionaru tot felul de chestii si imi ia cam vre 4 ore ) plus ca trebuie sa ma fatai prin toate baile inclusiv la baieti sa vad ce fac [am intrat si peste un baiat] asa infine eu de obicei imi iau carti de joc :d mai sunt unii care chiulesc si vinsa joace tel normal nu lipseste si ...nu stiu ceva ce'ti place tie cel mai mult aa si bineinteles mie nu'mi lipseste laptopu cu net :X sper ca ti'am fostd e ajutor cat de cat funda?
O da. Uram sa fiu de serviciu pe scoala. Eu imi luam castile si ascultam muzica, citeam o carte, faceam un rebus, ma jucam pe telefon sau faceam lectiile pentru ziua urmatoare. Mai faceam de servici cu inca o colega care nu vorbea, nici sa o strangi de gat. Asa ca trebuia sa-mi iau masuri.
Pune:un mp3 daca ai, niste carti de joc, un laptop daca vrei, poti si ai Nu o sa te plictisestichiar asja Mult spor la "munca"
Elenastoica9 întreabă: