Hai sa iti spuna varul tau care e treaba. Tu esti un baiat destept si tintesti langa stana, manevra inteligenta. Nu trebuie decat sa o alegi si sa iti faci curaj sa o inviti la o cafea, misca-te repede, in maxim 2 saptamani sa iesi la vanatoare. Lasa flirtu ca nu ti se potriveste la a 9a, doar vorbeste frumos si ia-ti glumele la tine, eventual scrie-le in palma
In primul rand sa nu fiti in aceeasi clasa nu incerca sa impresionezi pe cineva anume facand anumite lucruri fii tu insuti si poartate cum esti tu de obicei si fii sincer atunci cand vorbesti cu o fata si nu te emotiona atunci cand vrei sa vorbesti cu o fata spune-i ce gandesti sincer despre ea si nu fii insistent daca nu e cazul si o sa fie ok.Succes.
Nu e bine sa fie cu tine in clasa, pentru ca teoretic si practic veti avea de convietuit 4 ani in acea clasa, si nu cred ca ar fi placut ca dupa ce va desprtiti sa fiti...jenati unul de altul, dar daca e dragoste mare intre tine si ea dai biceee, dar eu asa am gandit mereu, intre colegi NU
Mai bine gaseste o fata care sa nu fie in clasa cu tine. Daca o sa fie in clasa cu tine, pe langa faptul ca o sa va vedeti tot timpul si o sava plictisiti unul de altul sunt si alte inconveniente.
Fii sigur pe tine, si daca o fata te refuza mergi la urmatoarea si tot asa, vei gasi o fata care sa te placa.
Da ce *** trebuie sa-ti faci neaparat la liceu
fete sunt in toata lumea
ai pus ochii pe ea e a taaaaaaaaa