| ralucaralu a întrebat:

In curand voi merge la liceu si imi este putin teama pentru ca nu voi cunoaste pe nimeni de acolo. Cea mai buna prietena a mea merge la acelasi liceu dar la alt profil impreuna cu o colega. Ele vor fi tot amandoua si daca ar trebui sa fiu sincera, cred ca sunt putin geloasa. Noi suntem dintr-un oras mai mic, iar eu ma voi muta unde este si liceul, iar ele vor face naveta. Imi e teama ca nu imi voi face prieteni, ca nu va fi prea bine. Eu imi imaginez ca va fi frumos, ca imi voi face prietene multe si ca voi avea o prietena mai apropiata, daca se poate ca o sora. Dar imi este frica ca nu va fi asa. Ce sa fac? Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Firefly a răspuns:

Si eu am fost in situatia ta si sincer... daca sunteti prietene bune puteti petrece timp in pauze sau puteti iesi in weekenduri sa recuperati timpul pierdut. O prietenie adevarata nu se termina doar pentru ca nu mai sunteti in aceeasi clasa.
In legatura cu viitorii colegi:In primele 2-3 saptamani va fi aiurea caci nimeni nu va cunoaste pe nimeni si nimeni nu stie ce sa se astepte de la ceilalti.Iti sugerez ca din prima zi sa vorbesti cu mai multe fete si sa vezi cu care ai pasiuni comune, care au o personalitate apropiata de a ta. Daca nu risti putin, nu poti castiga! Iti recomand ca dupa festivitatea de incepere a anului scolar sa iesiti la un suc pentru a va cunoaste mai bine.
Aceste temeri sunt foarte normale, dar fara rost.Fiecare le are la inceput de clasa a9a...Ai sa vezi la anul pe vremea asta o sa razi de aceste problemele pe care ti le faci singura.

1 răspuns:
| cornel a răspuns:

Asa mi-a fost si mie cand am mers la liceuhee hee
stai linistita in banca ta. o sa vina cineva din clasa sa te intrebe de vorbahee hee o sa vezi.ca o sa te imprietenesti repede.acum depinde si de unde esti.si ce profil ai.