| FallenAngel_1726 a întrebat:

In Februarie anul trecut mi. a venit prima data menstruatia. apoi nu mi. a mai venit pana in vara.prin iulie.august.mi.a venit pana prin septembrie-octombrie.si de atunci nu mi. a mai venit. e ceva in neregula? vreau sa zic din vara pana acum am slabit 10 kg. aveam 64.precizez am 13 ani. e ceva ciudat cu mine? o sa-mi mai vina menstruatia? o sa ma mai dezvolt?

Răspuns Câştigător
| sexychick_4075 a răspuns:

Stai linistita. Primele menstruatii sunt mereu neregulate. Am si eu o prietena careia nu-i mai venise de un an (atunci fusese prima data ) si abia acum i-a venit a doua oara. Esti perfect in regula :*

3 răspunsuri:
| annna a răspuns:

Este ceva timp pana se regleaza...asa este la inceputbig grin...cred ca o sa te mai dezvolti ca abia ai 13 aniwinking

| leonardo a răspuns:

Cred ca ar fi mult mai bine sa vorbesti cu mama ta chestia asta si apoi sa va duceti la un control ginecologic. E mult mai sigur pentru tine decat sa astepti sa vezi ce se intampla sau sa te bazezi pe experienta altor fete pentru ca este vorba de corpul tau.

| FallenAngel_1726 explică:

Multumesc ca mi.ati ajutat prietena. aceasta era o intrebare pentru o prietena happy.