anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In fiecare dimineata ma intreb viata asta a mea chiar asa de **** poate fi? pe unde merg,fie in parc,la un suc,vad grupuri grupuri,fata/baiat si stau si ma intreb eu ce dracu am de nu am noroc si eu de o prietena? Nu inteleg si nu am nimic cu acele persoane care arata prost sunt grase, dar fix aceste persoane au parte de un iubit/iubita.Sunt ei insisi dar cum naiba se face ca exemplu o fata care arata bine e frumoasa sa se uite la unu care nu dai 2 bani pe el? Si eu ma intreb ce dracu am frate eu? defect nu am,de aratat arat bine,nu sunt fotomodel... fac sport,sunt o persoana activa. Oare asa mi-a fost scris sa traiesc de unu singur viata asta? De prieteni nici nu mai zic pentru ca m-am convins de ei,daca nu ii caut eu, ei nici macar nu suna sa ma intrebe ce faci.

7 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Norocul ti-l faci singur :-D
Nu poti astepta sa-ti cada din cer una, deci nu renunta, cauta in continuare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E cam fals ce ziceai tu în câteva rânduri mai sus... Eu pe stradă văd numai cupluri de frumoşi şi frumoase. Mda, recunosc, şi mie mi-e ciudălaughing

| Ralucagreen23 a răspuns:

Buna!
De ce nu te bagi in seama cu cateva fete? poate vei avea noroc...
Pana la urma nimeni nu e de vina ca nu ai tu iubita,pune mana si cauta una,sunt o groaza de fete care nu au prieten si sunt disperate.
Fiecare are viata lui, iti vei gasi si tu sufletul pereche, pana atunci stai, poate vine singura.
Iar prietenii, lasa-i =]]]
Pa.

| anonim_4396 explică (pentru Ralucagreen23):

Pai a purta o conversatie cu o fata pentru mine e un handicap aceasta fazalaughing) pentru ca nu stiu cum sa ma pun in seama cu ea, ori ma fastacesc in prezenta ei ori o sa fiu prea rece/distant.Si ma oftic ca pana si cel mai antisocial baiat are o prietena.laughing.

| Ralucagreen23 a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor Nu este nimic.
Cand vorbesti cu o fata nu trebuie sa fii interesant...
Trebuie sa fii tu. Exact cum vorbesti cu un prieten, amic...
Fetele nu isi doresc baieti care sa fie smecheri..etc.
Ele vor sa cunoasca un baiat care sa fie el insusi...nu sa semene cu nimeni...
Incearca sa exersezi cu o prietena, sau cu o fata mai apropiata, care te intelegi cu ea... apoi vei fii pregatit!

| xBlindBeauty a răspuns:

Pai n-ai ce sa faci, cand o sa fie o sa fie

| Viktor88 a răspuns:

Ori ne f...m ori nu ne mai f...m asta'i intrebarea.
Totul tine de vointa, daca crezi ca poti sa-ti faci rost de o p...a o sa-ti faci rost, daca crezi ca esti un ratat, ratat o sa fi toata viata.
Triumful vointei cum ar zice AH.