Știuu. așa pățesc și eu de foarte multe ori când vorbesc colegele/colegii mei încet.
Ceea ce fac eu : Mă gândesc că dacă mă bârfesc, mă bagă în seamă și că ei/ele sunt atente la fiecare gest al meu. Și cică mă consideră vedetă și ei sunt paparazzi. )
. cam la asta mă gândesc eu și-mi trece acea senzație nasoală
Fă și tu la fel. Poate o să funcționeze și în cazul tău.
Cu siguranta lumea are altceva mai bun de facut decat sa te vorbeasca pe la spate, dar in primul rand tu ai altceva mai bun decat sa te gandesti la tot ce zic ei si sa interpretezi dupa bunul plac, poate se intampla rareori sa auzi o barfa si cand vezi niste persoane vorbind mai incet repede crezi ca e vorba de tine, poate ca uneori se intampla, dar asta face parte din viata nu are rost sa dai atentie. Recunosti ca de fapt problema e de la tine deaorece ti se intampla mereu si vine de la nesiguranta de sine, aceasta poate fi un gol al personalitatii tale iti recomand sa faci o activitate ce iti sporeste increderea de sine, un exemplu ar fi dansul, chiar daca la inceput, probabil nu vei excela si vei fi putin descurajata, pe parcurs vei evolua si vei demonstra altora ce poti, ori poate esti un talent natural, cine stie.
Acesta ar fi sfatul meu iar mai important ar fi sa fii fericita, sa razi, sa iti gasesti acele persoane in preajma carora nu ai aceste indoieli.
Mi se intampla si mie...incearca sa afli despre ce vorbeau. Totusi gandeste-te... oare persoanele care te vorbesc pe la spate pot fi considerati prieteni?
Trebuie sa te gandesti ca nu e vorba despre tine, sa gandesti pozitiv, sa fii optimista, iar daca discuta despre tine nu ii lua in seama gandeste-te doar ca e important ce parere ai tu despre tine si daca e una buna nu trebuie sa-ti pese de ce cred altii.
Pai eu cand vad asta pur si simplu plec fara sa mai spun nimic. nimic! Tot ele se vor simti prost. Persoanele care fac asta vor sa demonstreze cat de tari sunt si sa-si bata joc. sau intreaba si tu de ce susotesc. Daca se balbaiesc, arunca o privire din aia "sageata" si pleaca. functioneaza!
Off ma iubita, asta e viata!\Crezi ca totul este roz? te inseli
Jignirile, criticile fac parte din viata noastra iar noi trebuie sa invatam sa trecem peste!
Crezi ca esti singura? nu! si eu am trecut prin asta.
Trebuie sa stii ca unii o fac din gelozie, rautate sau pur si simplu se bag in seama cu japca
Vad ca esti o fire sensibila la fel ca mine
Eu mereu ma consumam sau m-as consuma daca mi s-ar adresa o jignire!
Dar lasa..treci peste
Mai ales fetele.pffuaaiii..cat barfesc
Cine te iubeste,iti este prieten te respecta,iubeste indiferent ce s-ar spune despre tine...
Plus ca varsta adolescentei este una confuza
Dar in aceasta etapa a vietii este foarte, foarte importanta comunicarea(mama, tata, sora, prieteni)..foarte foarte importanta!
Deci ..in concluzie invata sa tii capul sus si pieptul inainte! Aduti aminte cine esti si ce vrei de la viata!
Persoanele care te barfesc, invidiaza nu trebuiesc bagate in seama.tu nu traiestii cu ele..deci? :*