| SunshineSunrise a întrebat:

In fiecare zi în mașină cate un individ de la 45 de ani în sus se tot freacă de mine și sunt diferiți și nu înțeleg de ce se întâmplă chestia asta. M-am saturat în fiecare zi sa se frece de fundul meu cineva și sa fiu singura fata care pateste asta. Ce sa fac în privința asta¿ Cum va dați seama că sunt josnici, va zic eu. I-am înjurat și au tăcut din gura, niciodată nu au tupeu sa comenteze la tine.
Nu înțeleg, niciun băiat nu se uita la mine de vârstă mea 19 20 21 22 de ani dar toti ma abordează dacă vor sa îmi dea limbi sau se freacă de mine, chiar au ajuns sa ma urmărească pe strada ceea ce ma sperie. Nu, nu ma îmbrac provocator stilul meu e mai mult larg/stradal

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cred ca ai stilul cam prea „larg".

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns (pentru SunshineSunrise):

Atunci inseamna ca il ai pe „vino-ncoa".

| sierra1 a răspuns:

Se pare că îl ai pe "vino-n-coace" pentru cei de 45+

schimbă ținuta și stacheta coboară la 25+

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns (pentru SunshineSunrise):

"magazinele din care ma imbrac sunt Nike, Tommy Hilfiger"
- wow!

tot trebuie o schimbare - cred că dai semnale gresite

| SkyPilot a răspuns:

Probabil ca arati bine. Astia de obicei sunt atrasi de funduletele sexy. Mai ascunde cate ceva si revezi un pic stilul de a te imbraca. Poate il mai ajustezi un pic.
Poate gasesti un loc in masina in care sa fii protejata.
Problema este cu ei, au o varsta, nu se mai uita nimeni la ei, le lipseste si profita de legile lejere din Romania.
Oferta de "limbi" se face pentru ca respectivii stiu ca exista o sansa ceva mai mare sa le fie acceptata.