Buna,nu sunt baiat,insa, iti pot spune ca baietii, de cele mai multe ori, fac alegeri extrem de gresite, intalnesc persoana nepotrivita si se comporta uneori intr-o maniera nepotrivita cu fetele din jurul lor.In general,au o slabiciune pentru blondele cu ochi albastri[lungimea parului nu conteaza],insa,asta nu inseamna ca tu nu esti frumoasa,eu,de exemplu, daca as fi baiat, as prefera o fata cu ten alb, ochi negri si par negru, lung si des.Cat despre forme,nu sunt importante atunci cand exista iubire la mijloc si consider ca unei fete ii sta mult mai bine putin mai plinuta[potrivita] decat slaba,sa i se vada oasele si sa iti fie frica sa pui mana pe ea ca se rupe in doua[gen vedetele,manechinele]. Sper ca te-am ajutat,si,nu uita, fiecare este frumos in felul lui, conteaza si ce ai in cap, fiindca, frumusetea e trecatoare dar cunostintele raman.Pa-pa!
Hey!
Baietii vor avea o gramada de relatii cu diferite fete, dar vor ramane cu una singura. Aici tu decizi daca alegi sa-l faci sa ramana cu tine sau sa treaca la urmatoarea. Cat despre ce fel de fata prefera, fiecare cu gusturile lui. Trebuie sa te accepte asa cum esti.
Ar alege fata langa care s-ar simtit cel mai bine , dar daca ar fi doar aceste variante eu unu as prefera bruneta
Pana la urma aspectul unei persone este trecator trebuie sa te uiti si la caracter, principii; p
( http://www.youtube.com/watch?v=b1jrN7tvGoQ )
Nup fata mai scunda cu par lung blond/brunet cu ochii albastrii, nu neaparat slaba cu forme respectabile, nu populara