In principiu o astfel de relatie conform vestitului horoscop e foarte dificila. Totul depinde de cei doi interlocutori. Daca cei doi isi poarta respect indiferent de o anumita diferenta in crezuri poate fi o relatie frumoasa. Chiar daca e o diferenta in mentalitate sunt cazuri in care diferenta e buna si fiecare invata pe celalalt unele lucruri. Asa e in orice relatie. E cert ca fiecare om are o personalitate proprie. Daca stie sa se impace ca e unic in felul sau si stie sa respecte pe ceilalti chiar daca gandesc oarecum diferit totul va fi bine.
Am in casa doi capricorni si un leu : tata si sora mea capricorni, mama leoaica. ai mei se inteleg exact ca sarea si piperul depinde foarte mult de starea de spirit a tatalui mei, caci mama mea ar fi calma mereu; insa daca el are chef de urlat, atunci urla si el. ii place foarte mult sa tipe lui... da are grija mami si tipa ea mai tare ca doar ea e the king
Capricornii cu leii, poate sa aiba o relatie foarte contraversata, depinde de felul fiecaruia de a fi.
Ca soarecele si pisica.
Eu si mama suntem lei, iar tata este capricorn.
Oricum, nu prea cred chestia asta cu astrologia.Fiecare om are o personaliate diferita.Copricornii si leii se pot intelege bine sau prost.Depinde de personalitate