Se vede ca tu esti genul de persoana cu suflet mare, careia ii pasa de cei din jur, iar aceea fata profita de tineIgnor-o si astfel poate o sa-si dea si ea seama ca s-a folosit de tine! Un prieten in minus(mai ales ca e fals)nu strica, mai bine ramai cu prietenii tai adevarati! Las-o pe ea, daca nu stie sa aprecieze bunatatea oamenilor si profita de ea.
Vorbeste cu acel baiat si spune-i ca tot ce ti-a zis "prietena ta" despre tine, e fals, nimic nu e adevarat. Eventual o sa te puna sa-i dovedesti
Pai asa persoana nici nu se poate numi "prietena", eu cred ca ar trebui sa-i spui in fata s-o intrebi de vorbele astea si o sa vedezi daca nu o sa-i fie rusine de prostul comportament! Nici nu trebuie sa mai vorbesti cu ea, las-o pentru ca se vede ca nu are suflet, tu s-o ajuti, iar ea sa te vorbeasca...
Trage concluzii, si fa asa cum iti spune inima!
Să vorbeşţi clar cu ea şi să o întrebi tu ce eşti pentru ea, o prietenă sau un suport în zile grele? Dacă ţi-e prietenă să fiţi cu adevărat prietene oricând, nu numai când ea are nevoie. Dacă eşti a doua variantă, ignor-o, are probleme, serios? Toată lumea are şi gata. Baftă!
In primul rand sa stai de vorba cu baiatul respectiv. E pacat sa isi formeze o parere gresita despre tine.Cat despre "surioara" mai bine las-o in pace.Pentru ea nu esti altceva decat mantaua de vreme rea, nu esti prietena ei.Cauta-ti prieteni care sa te pretuiasca
Nu mai vorbi cu ea.Este clar ca nu iti este o prietena adevarata. Incearca sa iti imparti timpul cu oamenii care chiar merita. Eu te sfatuiesc sa eviti astfel de persoane.