Relația în sine nu este greșită atâta timp cât există o limită de bun simț,adică fără a face anumite gesturi nepotrivite în timpul orelor,fără a atrage prea multă atenție,etc ( pentru că fix asta este problema: glumele care se fac despre cei doi implicati într-o relație), pe lângă asta problema este legata și de faptul că dacă cei doi se despart, o să ajungă să se vadă zilnic timp de y ani.
Deci, totul este posibil și diferă în funcție de fiecare caz, deci sunt și excepții ( chiar dacă puține).
Asta e faza ca e anul de boboceala, dar nu prea vrem sa stie clasa, nu imi/ne pasa de parerea celorlalti, dar stii cum e, toti ne bagam la barfa si na. Avem incredere unul in altul dar am vrut sa cer si o parere din exterior
De înțeles, păi asta depinde doar de voi doi.
Nu văd unde ar fi problema? Da, este bine, atâta timp cat isi vad de invatat in timpul orelor si lasa relatia pe planul doi. După ore este altceva.
Eu zic că nu e ok, am avut colegi care s-au cuplat, iar pe langa faptul că s-au despărțit și au fost nevoiți să se vadă în fiecare zi, mai se formase și grupulețe care bârfeau.
Daca poți trece peste chestiile astea, do it.
anonim_4396 întreabă: