| M3lania a întrebat:

In legatura cu liceul...Sunt clasa a 8 a si nu stiu la ce profil sa ma duc.Imi spuneti si mie ce profiluri sunt la liceu si cum este materia? Pe ce se pune accent la fiecare profil, la ce se dau teze, cat mai multe amanunte.happyMultumeschappy

Răspuns Câştigător
| alinoovsky a răspuns:

Salut! Pai depinde ce iti place...si eu sunt tot clasa a-8-a si vreau sa dau la filologie-istorie. Daca iti place matematica, poti sa dai la mate-info, sau mate-fizica. Daca iti place romana, istoria, limbile straine, poti alege :filologie, filologie-istorie ...etc.Daca esti mai buna la stiinte poti alege stiintele naturii(bio-chimie). Oricum, eu una cred ca ar trebui sa alegi ceea ce iti place. Nu sa alegi un profil de matematica, dar tu sa fii buna la romana, biologie sau mai stiu eu ce. Sper ca te-am ajutat!

1 răspuns:
| alexutza697595 a răspuns:

Eu iti zic despre profilul la care sunt eu. Sunt la Teoretic la profilul Mate-Info intensiv. Mai aveam de ales si intre Mate-Info bilingv, Mate-Info simplu si Uman, dar avand media buna, am intrat la a doua clasa. Teze se dau la Matematica, informatica, romana, si mai ai de ales intre chimie, biologie si fizica. Am 6 ore de info pe saptamana si urasc informatica laughing. Deci daca te duci la teoretic du-te la Mate-Info simplu ca sa scapi de prea multa informatica, iar la uman sa nu te duci ca faci prea multa istorie, romana, latina, si mie una mi se pare plictisitor. Asta a fost parerea mea. Sper ca te'am ajutat:d