| papuciirupti a întrebat:

In legatura cu proverbul, roata se intoarce, ati iubit persoane care nu aveau acelasi sentiment pentru voi si dupa o vreme ele s-au intors dupa voi? v-ati mai intors la ele sau ati mers mai departe?
cat despe relatiile esuate din trecut, ati mai incerca sa dati o alta nuanta trecutului si sa vorbiti din nou cu ei daca amandoi ati fi de acord? (intreb deoarece m-am vazut cu o fata din trecut cu care ma intelegeam foarte bine, nu m-am certat cu ea niciodata, eram sinceri dar nu am reusit sa fim impreuna pentru ca eu o iubeam la inceput si ea nu iar cand eu o tineam doar de prietena si eram cu alta fata ea ma iubea enorm dar nu m-am mai intors deoarece eram fericit atunci langa acea fata si sunt si orgolios, iar acum cand ne-am vazut a transmis asa un sentiment... dar nu am vorbit cu ea, m-am facut ca nu o observ si am stat cu spatele, stiu ca e urat dar imi asum )

3 răspunsuri:
| SabriGeorgianajdjsmjsnjsjsjsnamabhdhssnnaanna a răspuns:

Cred în proverbul ' roata se intoarce '. Deoarece am avut o relaţie cu un băiat. Şi acest băiat s-a despărţit de mine pentru alta. Şi când s-a despărţit i-am spus ' Vezi că roata o să se întoarcă '. Şi de cam 2 săptămâni mă tot stresează cu mesajele. Acum nu e cu fata aceea şi cât timp era cu aceea fata nu am vorbit însă acum vorbim. Nu ştiu dacă o să mai fie ceva intre noi. Las timpul să decidă.

| OldSoul a răspuns:

Se intoarce roata, dar in cazul relatiilor nimic nu va mai fi la fel, sau la fel de importnant ca la inceput.
Cand se intoarce roata e mai mult de orgoliu ceea ce se intampla.

| RAY a răspuns:

Am iubit dar nu s-a intors in vechi la mine, am dat uitari si atat