| ☺Pǻ§†ٱLµ†Zǻ●Löž☻ a întrebat:

In lista de MSN e un baiat pe cre il plac dar nu ma mai bagat in seama de foarte mult timp. Ce mass ar trebui sa dau dar sa creada ca e pentru tota lista mea de mess nu numai pentru el si sa-mi raspunda ca sa ma pot baga in vorba cu elstraight face

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Pierdut pisica! Alba cu pete maronii in jurul boticului si al ochisorilor. Urechi maronii.
Coada stufoasa.Foarte prietenoasa.Raspunde la numele de Kitty. A disparut in data de 15 iunie 2009. Ofer recompensa persoanei care o gaseste!

6 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

"cine are kef de pool? scuze de mass kiss"

poate vrea si apoi mai intrati in discutie big grin sau cand intri pe mess" sall allwinking cf?kiss, scuze de mass pentru cei cu dnd big grin "

si oricum daca nu iti raspunde nu inseamna ca te faci de ras happy tu ai dreptul sa incerci big grin si poti sa-l si saluti si sa-l intrebi ce face, nu neaparat sub forma de mass big grin kiss
deci faci tu primul pas, dar ca un sfat big grin sa nu fi foarte insistenta, daca nu-ti raspunde nu-i mai scrie inca o datawinking si nu-i trimite mesaje cand are la status "dnd" happy bafta!winking

| User a răspuns:

Pai de ce trebuie sa trimiti mass pentru a putea intra in vorba cu el?straight facestraight face.

| Anonim_5535 a răspuns:

@Gabriela
Stralucita ideea dar dupa ce zice de exemplu
Eu! (Acel baiat) ea ce ii zice?
Ideea mea ar fi asta:
Trimiti masuri la id-ul lui pana in inebunesti si zice
"DnD"
apoi incerci sa vorbesti un pic cu el si iti ceri scuze
ca l-ai deranjat si ca nu se mai intampla astazihee hee
Asta e ideea mea!
Pa-Pa wave :*

Răspuns utilizator avertizat
| ☺Pǻ§†ٱLµ†Zǻ●Löž☻ explică:

Pentru ca sunt putin timida si mi-e frica ca nu va raspunde si ma voi face de ras in fata lui.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trimite-i ceva de genu"are cineva melodia [x] " ma rog. dar... poti sa intrebi daca invata in scola cu tine. cu ce profesor face nu stiu ce materie... eu asa factongue