anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In majoritatea timpului sunt ocupat cu antrenamente, scoala etc si nu prea am timp liber. S-a intamplat sa am timp liber si am realizat ca nu am prieteni cu care sa ies afara. Cunosc majoritatea persoanelor din zona in care stau, ma salut cu toata lumea, dar nu sunt asa de apropiat de nimeni in cat sa iesim afara, exceptand niste colegi care stau foarte departe si nu avem posibilitatea sa petrecem timp impreuna. Am o situatie fianciara buna, urat nu sunt( am avut chiar si un contract cu o agentie de modeling si alte evenimente) si totusi ma simt foarte singur si duc lipsa de prieteni adevarati. Cum ati proceda in aceasta situatie? Va rog sa evitati comentariile rautacioase.

3 răspunsuri:
| BlackRose03 a răspuns:

Vorbiti despre diverse lucruri. Daca doar treci pe langa ei si zici un simplu "Salut" nu iti vei face prieteni.Cheia este comunicarea.

| vocea a răspuns:

Trebuie sa fi tu insuti, prieteni pe viata tii faci intr-o anumita conjunctura, dar amicii ti faci usor, bagate in seama cu ei si gata

| danay72 a răspuns:

Socializează cu cei de afara. Fii prietenos, asculta-i cand vorbesc și vezi dacă ai interese comune cu ei. Poate printre ei poți găsi un prieten adevărat. Oricum nu uita ca tot ce vrei sa îți facă ție oamenii fa și tu la fel și vei fi respectat de cei din jur.