| alina_7796 a întrebat:

In martie m-am despartit de fostul meu si cred ca cauza era ca eram prea timida! dar care e vina mea ca el e altfel! vreau sa spun ca mi-a placut mult de el dar acum sunt dezamagita! eu credeam ca baietilor le plac fetele timide pentru ca sunt mai misterioase! oare e bine sa fii timida sau Nu?

Răspuns Câştigător
| Byanky13 a răspuns:

Eu una nu cred ca e bine sa fi timida... pentru ca eu de felul meu sunt mai dezghetzata happy spun lucrurilor pe nume si cui ii place e bine cui nu-i place iar bine. eu una iti sugerez sa nu fi atat de timida pentru ca nu rezolvi nimic cu timiditatea. pe mine ma enerveaza baietii timizi. schimba-te happy si o sa vezi km o sa alerge baietii dOpa uh happy heh

happy pupic si imi pare rau ca v-ati desp sad... poate e si vina lui ca nu te poate intelege tongue pupz

7 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Depinde de caracterul omului e normal să fie timiditate la început într-o relaţie dar apoi numai. Depinde şi de persoană dacă la unul îi plac persoanele timide nu înseamnă că la toţi, astea sunt generalizări fără sens, nu te lua după ele. Baftă!

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Nu poţi spune că "băieţilor le plac fetele timide pentru că sunt mai misterioase". Unora le plac, altora nu. Trebuie să vezi şi tu ce tip de băieţi îţi plac şi să afli dacă aceia sunt interesaţi sau nu de fetele timide... dar îţi recomand să nu încerci prea tare să te dai altcineva deoarece vei arăta ca un măscărici...

| kiwii a răspuns:

E ok sa fii timida.Numai ca trebuie sa gasesti persoana care sa te accepte asawinking
Lasa dezamagirea deoparte...Totu' trece.umatorul va fi mai bunhappy

| Eu.si.atat a răspuns:

O persoana timida este de obicei luata de fraiera/ folosita, ar trebui sa pastram un echilibru intre timiditate si impertinenta, parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt sebi si vreau sa-ti spun ca fetelor le sta bine timide si mai ales sa fie atinse acoolo unde vreti voi...stii la ce ma refer

| Libelle a răspuns:

Uite exact problema mea:plac mult de tot un baiat si...nu stiu ce-i cu mine, dar eu nu sunt cum vrea elcrying
sunt timida, sunt fricoasa, sunt nesigura pe mine, tac la telefon, nu`s buna de nimic.
ce baiat vrea o astfel de copilita langa el?

exact.niciunul.
asa ca atunci cand afli secertul ca sa nu mai fii asa_____________zimi-l si miesad

| briana_8930 a răspuns:

Nu mereu.nu stiu daca o sa tii cont de raspunsul meu da de obicei baietii vor mereu ceva dupa un scurt timp.si eu sunt timida ink si acum si sunt cu pr da 11 luni si stam si impreuna. dar e intelegator nujt potini sunt baieti care sa te int cu adevarat.nu-ti face griji.va veni o vreme in care nu vei mai fi asa. dar trebuie sa prinzi un pic de curaj si sa nu te grabesti