| DaNiiiiiiiii a întrebat:

In paralelogramul ABCD se noteza cu M mijlocul laturii DC.Stiind ca AM se intersecteaza cu BD in punctul E si BM se intersecteaza cu AC in punctul F, aratati ca EF paralel cu AB.

Va rog ajutati-ma. Apropo trebuie folosita reciproca teoremei lui Thales.MULTUMESC! FUNDOAIEE DAU!

5 răspunsuri:
| Karinakari99 a răspuns:

Îmi pare rău, dragă, pe site temele şcolare sunt interzise.Şi mai mult ai greşit categoria.Succes la temă şi numai bine.

| DaNiiiiiiiii explică (pentru Karinakari99):

Eu nu am vazut ca temele sunt interzise pe site si am pus la aceasta categorie pentru ca este foarte vizitata...Si mersi pentru succes dar nu cred ca ma voi descurca pentru ca nu ma pricep absolut deloc la geometrie!

| WarringILoveY0uTibiso0rR a răspuns (pentru DaNiiiiiiiii):

laughing Dasta fac eublushing E usor. dar uite. Te invata eubatting eyelashes Fa figura si doar figura vorbeste... Acolo vezi detaote. Mai coteste odata reciproca teoremei lu` Thales si ce ti-a dat profu` tau. Si reusestiwinking
Te ajuta eu happy (Fundalaughing )?

| DaNiiiiiiiii explică (pentru WarringILoveY0uTibiso0rR):

Mda.Tpt nu am inteles si nu este usor deloc.Am facut desenul dar nu am inteles nimic din elbig grin!

| WarringILoveY0uTibiso0rR a răspuns (pentru DaNiiiiiiiii):

rolling on the floor) Deci problema asta o am eu in culegererolling on the floor Amf acut`o laughing. Da e grea. dar e si naspa teorema lui thales=)