anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In prezent, bolile psihice sunt un subiect popular. Am sa va vorbesc de o nelamurire proprie. Sunt o tipa de 16 ani si prietenul meu este cu 3 ani mai mare. (neimportant). Ne mai prostim impreuna, prefacandu-ne ca ne sufocam laughing dar, aseara, a fost ceva diferit. Ideea e ca el se plictisise de "joculet", insa eu simteam nevoia sa insist, sa il strang de gat. laughing Fiindca ma simteam bine. Acum, ce va spun poate parea funny, dar va rog sa va pastrati seriozitatea. De obicei, eram genul de persoana care sa vrea afectiune, dar se schimbase sentimentul.
De asemenea, precizez ca in relatiile sexuale nu ma pot implica emotional (cred ca nici asta nu-i obisnuit).
Personal, cred ca poate fi vorba de o tenta de sadism, intalnita chiar la multe persoane. Voi ce spuneti?

1 răspuns:
| RAY a răspuns:

Cred ca ai fi bonava daca ai avea ganduri de astea si leai pune in aplicare asa a fost doar o curiozitate atat, acuma ca nu te implici e pentru ca nu simti ceva emotional fata de el, stai cu el din plictiseala, poate te-a enervat si de asta ai vrut sa te razbuni, daca omori animale sau ai ganduri de alea atunci da

Întrebări similare